Atalar'da Sonbahar Festivali Başlıyor! - Son Dakika
Kadın

Atalar'da Sonbahar Festivali Başlıyor!

Atalar\'da Sonbahar Festivali Başlıyor!

Atalar, Ekim ayı boyunca yeni sezon kampanyaları ile, alışverişinizi festivale dönüştürüyor!

04.10.2012 15:25  Güncelleme: 09:12

Atalar'da, 5-6-7 Ekim tarihlerinde Galleria, A Plus, Marmara Forum, Aqua Florya ve Carousel AVM mağazaları ile Beylikdüzü Migros'da gerçekleşecek 'Sonbahar Festivali' ile tüm ürünlerde % 25 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Ayrıca, alışveriş yapan herkes 5 – 31 Ekim tarihleri arasında hem Atalar etiketli hem de ithal ürünlerde kullanabileceği, % 20 indirim çeki kazanıyor. 3 gün boyunca lezzetli ikramlar eşliğinde devam edecek olan festival, alışverişin çekiciliğini eğlenceye dönüştürüyor.

Atalar,12/13 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda vurguladığı kadınsı çizgiler, enerjik ve fit görünmenin sırlarını veriyor. Yeni sezonda kendini gösteren, lacivertten kobalta, gece mavisinden ateş kırmızısına, zümrütten yakut tonlarına ve bordoya uzanan geniş bir renk skalası, güçlü kadın imajına damgasını vuruyor. Her zamankinden daha az bedene oturan yuvarlak hatlı elbiseler farklı vücut tiplerine hitap ederken, üste oturan deri ve kumaş elbiseler, siyah jakarlı pantolonlar ve etek takımlar ise, feminen tarzın baskın çizgilerine hayat veriyor. Gösterişli kumaşlar, kadifeler, danteller, deri lüks brokarlar, jakarlar zincir ve taşlı aksesuarlar ile zenginleştiriliyor.

Ayrıca, klasik dönemlerden etkilenen yeni sezon koleksiyonunda, peplum etekler, elbiseler, mont, kaban modelleri, yünlü ve tüvit kumaşlardan tasarlanan pelerinler ve pançolar yer alıyor. Kısa ceketler, dar bilekte biten pantolonlar, kalem etekler ve fırfırlı bluzlar, alternatif kombin seçenekleri sunarken, pantolon – etek – ceket takımları çarpıcı modelleriyle göz dolduruyor. Ara beden kadınları da her daim düşünen Atalar, yine birbirinden özel tasarımlarla öne çıkıyor.

Atalar'ın, modern ve feminen çizgileri ön plana çıkararak hazırladığı Sonbahar/ Kış koleksiyonuyla siz de özgür şıklığınızı ortaya koyun!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Atalar'da Sonbahar Festivali Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement