''Bana Herşey Yakışır'' Tüm Dünyada Fenomen Olmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Kadın

''Bana Herşey Yakışır'' Tüm Dünyada Fenomen Olmaya Hazırlanıyor

\'\'Bana Herşey Yakışır\'\' Tüm Dünyada Fenomen Olmaya Hazırlanıyor

Türkiye'de yayınlanmaya başladığı günden itibaren çok konuşulan yarışma formatı 'Bana Herşey Yakışır', Global Agency ile dünyaya açıldı.

20.09.2011 16:08  Güncelleme: 16:43

İlk olarak 2011 Nisan ayında Cannes TV Format Fuarında lansmanı yapılan ve inanılmaz bir ilgi gören format Amerika'dan İngiltere'ye, Finlandiya'dan Almanya'ya kadar 12 ülkede yayına girmek için gün sayıyor.

Sektörün en genç ama en hızlı büyüyen ve farklı projeleriyle dikkat çeken TV Format ajansı Global Agency, "Bana Herşey Yakışır" ile yepyeni bir başarıya imza attı. Ekim ayında 5. yılını dolduracak olan Global Agency, şuana kadar 12 ülkenin Shopping Monsters'ı satın aldığını ve ilk olarak Almanya sonrasında da Amerika'da yayına gireceğini açıkladı.

Türkiye'de Cengiz Abazoğlu'nun danışmanı olduğu ve her hafta 5 yarışmacının konsepte uygun olarak haftanın birincisi olmak için yarıştığı formatta alışveriş, moda, dedikodu, rekabet, yaratıcılık ve kadınların kıskançlıklarına kadar bir çok nokta ön plana çıkıyor ve izleyenler ekran başına kitleniyor. Her kıtanın farklı ülkelerinin kanallarından büyük ilgi gören "Shopping Monsters" ile dünyanın her yerinde bu duyguların aynı heyecanla yaşandığı ve aynı ilgiyi gördüğü ispatlanmış oldu…

Konu ile ilgili olarak Global Agency CEO'su İzzet Pinto, "Yine bir Türk formatıyla dünyayı etkisi altına almaya hazırlanıyoruz. ''Gelinim Olur musun?'' ile dünyayı Türk formatlarıyla tanıştırmıştık ve bu sektörde biz de varız demiştik. 2011 Nisan ayındaki Cannes TV Format Fuarında lansmanını yaptığımız "Shopping Monsters" için inanılmaz geri dönüşler almıştık. Ancak herşey o kadar hızlı gelişti ki, bir çok ülke ile sözleşmeler yapıldı. Şuan prodüksiyon hazırlıkları aşamasında olan ülkeler çok yakında bu formatı yayına sokacaklar. İlk olarak Avrupa'da yayına girecek format, Güney Amerika'da bile yayında olacak. 2012 sonuna kadar 40 ülkeye ulaşmış olmayı hedefliyoruz. Ben de yine bu kadar iyi bir formatı temsil etmenin heyecanını yaşıyorum." dedi ve yepyeni formatlarla dünyayı şaşırtmaya devam edeceğini sözlerine ekledi…

Format yaratıcıları Ümit Dirim, Serkan Kaya ve Rüyhan Duralı 'Bana Herşey Yakışır'ın gördüğü büyük ilgi hakkında ''Dünyada kadınların vazgeçemediği tek şey olan alışverişten yola cıkarak hazırladığımız program Türkiye'de yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kırarak zirvedeki yerini aldı. Kısa sürede Türkiye'de kadınların büyük ilgisini çekerek fenomen haline gelen 'Bana Herşey Yakışır' 2. sezonunda da Türkiye'de yüksek reytinglerle kaldığı yerden devam ediyor. Biz yapım şirketi olarak Global Agency şirket sahibi İzzet Pinto ile anlaşma yaptık ve kendisi yaptığı özel tanıtımlarla formatımızla dünyada tüm televizyon şirketlerinin dikkatini çekmeyi başardı. Yakın zamanda 12 ülkede yayına girecek olan Bana Herşey Yakışır yayınlanacağı her ülkede de tıpkı Türkiye'de olduğu gibi reyting rekorları kıracağına inanıyoruz. ' dediler ve gelişmeleri heyecanla takip ettiklerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın ''Bana Herşey Yakışır'' Tüm Dünyada Fenomen Olmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement