Bayram'da Çok Özel Filmler Digiturk Ekranında! - Son Dakika
Kadın

Bayram'da Çok Özel Filmler Digiturk Ekranında!

Bayram\'da Çok Özel Filmler Digiturk Ekranında!

Birbirinden farklı konularıyla izlenme rekoru kıran filmler bayram boyunca Digiturk ekranlarında izleyenlerle buluşuyor.

05.11.2011 13:24

Kurban Bayramı'nda tatilin tadını film izleyerek çıkarmak isteyenler için Digiturk bayrama özel pek çok filmle sinema salonlarını evlerinize taşıyor. Birbirinden farklı konuları ile yediden yetmişe her kesime hitap eden filmler bayram haftası boyunca Digiturk ekranlarına yansıyor.

5 Kasım Cumartesi günü MovieMax Stars'da yayınlanacak 'Polish Wedding' ve Moviemax Premier'de HD kalitesiyle ekrana gelecek 'Burlespue' ile başlayacak film şöleni, bayramın birinci günü, TürkMax'ta 'Arog', Moviemax Premier'de HD kalitesiyle 'Grown', Moviemax Stars'da 'Spider Man' ile devam ediyor.

Bayramın ikinci günü TürkMax 'ta 'Issız Adam' izleyiciyle buluşurken Moviemax Premier'de 'Winnie The Pooh' minikleri ekran başına topluyor. İkinci günde ayrıca yine Moviemax Premier'de 'Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore' 3D görüntü ile ekranlara yansıyor.Üçüncü günde TürkMax'ta 'Av Mevsimi' ekrana gelirken bayramın son günü TurkMax'ta 'Kolpaçino' ile sürüyor.

Digiturk'de film şöleni bayram haftası boyunca devam ediyor. 10 Kasım'da TürkMax'ta yayınlanacak Mahsun Kırmızıgül'ün unutulmaz filmi 'Güneşi Gördüm'ün ardından, 11 Kasım'da 'Gecenin Kanatları' ekrana geliyor. Şölen 12 Kasım'da 'Recep İvedik' ile son buluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Bayram'da Çok Özel Filmler Digiturk Ekranında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement