Bayram Hiç Çikolatasız Geçer Mi? - Son Dakika
Kadın

Bayram Hiç Çikolatasız Geçer Mi?

Bayram Hiç Çikolatasız Geçer Mi?

Birbirinden özel koleksiyonlarıyla bayramınıza neşe ve lezzet katacak markalar...

16.08.2012 12:01

Pelit

50 yılı aşkın süredir çikolata ve pasta konusunda vazgeçilmez bir isim olan Pelit, Ramazan Bayramı'nı özel tat ve sunumlarla karşılıyor. Pelit'in bayrama özel seçenekleri arasında sütlü ve bitter madlenden el yapımı spesiyal çikolatalara, dolgulu çikolatalardan trüflere, çikolata kaplı lokumdan fıstık krokana, çikolata kaplı drajelerden badem şekerlerine kadar pek çok seçenek var. özel günlerinde sevdiklerine tatlı sürprizler yapmak isteyenlerin tercih ettiği Pelit çikolataları, şık ambalajları ve kaliteli çikolata alternatifleri ile bayram coşkusuna unutulmaz bir tat katacak...

www.pelit.com.tr

Godiva Chocolatier

1926'dan günümüze çikolata ile lüksü buluşturan Godiva, Ramazan Bayramı için çok özel bir koleksiyon sunuyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun olağanüstü motiflerinden esinlenilerek tasarlanan "2012 Bayram Koleksiyonu" tüm Godiva mağazalarında yerini aldı. Bayram ziyaretleri ve ev ikramları için Godiva'nın en özel lezzetleri "2012 Bayram Koleksiyonu" kutularında sunuluyor. Godiva'nın el yapımı pralin ve trüfleri bu özel koleksiyon içerisinde, sevdiklerimizle paylaştığımız anlara en şık sunumlarıyla eşlik ediyor. Godiva 2012 Bayram Koleksiyonu kutuları, Washington'daki National Gallery of Art'da da sergilenen Osmanlı İmparatorluğu'nun olağanüstü motiflerinden yola çıkarak tasarlandı. Godiva'nın efsanevi çikolataya batırılmış lezzetlerinden hurma ve fıstık ezmesi de bayramınızın vazgeçilmez tatları olacak.

http://www.godivatr.com/

Butterfly Chocolate

2008 yılında Time Out En İyi Pastane ödülünü alan Butterfly Chocolate'ın 2012 yılı Ramazan ayı için hazırladığı özel çikolata koleksiyonu da Bayram'da sevenlerinizle tatlı muhabbetlerinize eşlik edecek. Hurma fıstıklı rulo çikolata şeklinde bayram sofralarıyla buluşacak bu özel çikolata koleksiyonu hem damaklarda hem de zihinlerde önemli hatıralar bırakacak gibi.

http://www.butterfly.com.tr/

özsüt

özsüt'ün çikolataları bayramların tadı olmaya devam ediyor. Lezzetleriyle alışkanlık yaratan çikolatalar, dünyaca ünlü Valrhona ürünlerinin, özsüt ustalarının ellerinde işlenmesiyle ortaya çıkıyor. özsüt çikolataları, 2 çeşit madlen, 3 çeşit blok ve 9 çeşit spesiyaliyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. ürün yelpazesinde yer alan blok çikolatalar, zengin içerikleriyle dikkat çekiyor. Sütlü-antepfıstıklı, sütlü-bademli ve bitter-fındıklı olmak üzere üç çeşidiyle bulunabilen blok çikolataların kilogramı 50 TL'den satın alınabiliyor. Spesiyal çikolatalar ise özsüt çikolatalarının bir başka lezzetli seçeneği. Bu grupta da farklı tatlarda tam 9 çeşit çikolata bulunuyor. Badem, fındık ve antepfıstığıyla zenginleştirilen Mendiant çerezli, portakal tadını barındıran Oranjet, yoğun çikolatalı Naturel Noir, karamelli Carmen, frambuazın eşsiz tadıyla Mystique, bitterden vazgeçemeyenler için Truffes, hindistancevizli Coco, kahveli Velour ve fındık ezmesiyle tatlandırılan Ecrin, özsüt'ün spesiyal çikolatalarını oluşturuyor. Tüm çeşitlerin kilosu 90 TL'den özsüt'lerde satışa sunuluyor.

Betie's

Betie's lezzet topları, bayramların tatlı geleneğine yepyeni bir soluk katıyor. Sevdiklerine lezzetli bir armağan vermek isteyenler veya sevdiklerini ağırlarken bayram sohbetlerini tatlandırmak isteyenler için Betie's, geleneksel tatlılara modern ve hafif bir alternatif sunuyor. Klasik tatlı ve hediye anlayışına yenilik getiren Betie's, Şeker Bayramı için firmalara ve kişiye özel hazırladığı çikolatalı lezzet topları ile farklı bir gelenek başlatıyor. Alışılmış, ağır şerbetli tatlılar yerine şık, renkli, mesajlı ve aynı zamanda lezzetli bir hediye seçeneği sunan Betie's, bayram sohbetlerini tatlandırmaya hazırlanıyor. özenle seçilmiş taze ve doğal malzemelerle, Betie's lezzet ustaları tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan lezzet topları, göz alıcı sunumuyla da dikkat çekiyor.

Betie's Bayram Buketi 64 TL+KDV

Mesaj Kurabiyesi 3TL + KDV

www.beties.com

Nestle

NestlÉ, geleneklerimiz içerisinde önemli bir yer tutan bayramlara özel zengin çikolata seçenekleriyle yine sizlere nefis tatlar sunuyor. NestlÉ'nin tüketicilerinden gelen talepleri dikkate alarak geliştirdiği birbirinden çekici ürünler bu bayram da ziyaretlerinizde yanınızda olacak. 100 yılı aşkın süredir Türkiye'de bulunan ve çikolata denildiğinde akla ilk gelen isim olan NestlÉ, bu bayram da size birbirinden çekici çikolata seçenekleri sunuyor. NestlÉ'nin yumuşacık bol sütlü çikolatası ile enfes bitter çikolatasının lezzeti bayram geleneğimiz olan Madlen çikolatada buluşuyor. "NestlÉ Hediyelik çikolata" NestlÉ uzmanlığı ve şık kutusuyla bayramda ve özel günlerde sevdiklerinize verebileceğiniz nefis bir hediye. Şekerlikleri uygun fiyata renklendirecek olan "Nestle Mini Keyifler" hem eğlenceli hem de eğlencelik bir ürün. Mükemmel fıstıklı çikolatanın lezzetini ve bayramın tatlı coşkusunu sevdikleri ile paylaşmak isteyenler için "NestlÉ DAMAK", bayrama özel hediyelik çikolatasıyla tüketicilerinin karşısına çıkacak.

Kent

Bayram denince akla ilk gelen marka Kent, birbirinden lezzetli ürünleri ve şık ambalajlarıyla bu yıl da ailelerin bayram sevincine eşlik ediyor. Portföyüne eklediği First Sensation Karpuz aromalı yeni Miss bonbondan, pastane tipi şık bir kutuda sunulan Kent Madlen'e kadar tüm Kent lezzetleri, "Bayram demek aile demek!" sloganıyla bu bayramda da yanınızda!

Valonia Chocolate

Valonia Chocolate, Belçika teknolojisi kullanarak ürettiği kaliteli ve leziz çikolataları ile Bayram'a eşsiz bir tat katıyor. Valonia Chocolate&Cafe; madlenden spesiyal çikolataya, drajelerden rocher çikolatalara, trüflerden çikolata kaplı lokum çeşitlerine kadar birbirinden farklı lezzetleriyle gerçek çikolata tutkunlarına bu Bayram da eşsiz bir damak zevkine davet ediyor. çikolata uzmanları tarafından geliştirilen özel formülleriyle gerçek çikolata tutkunlarının tercihi Valonia Chocolate, Bayram için spesiyal ve sütlü-bitter madlen olmak üzere iki farklı alternatif sunuyor. Valonia Chocolate'ın birbirinden lezzetli ve eşsiz çikolatalarına dilerseniz BeşiktaşValonia Chocolate&Cafe'den ya da tüm Migros, Carrefour, Carrefour Ekspres ve Metro mağazalarından ulaşabilirsiniz.

www.valonia.com.tr

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bayram Hiç Çikolatasız Geçer Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement