Hollywood Ünlüleri Bu Diyetleri Yapıyor! - Son Dakika
Kadın

Hollywood Ünlüleri Bu Diyetleri Yapıyor!

Hollywood Ünlüleri Bu Diyetleri Yapıyor!

Hollywood ünlülerinin 5 beslenme sırrını açıklıyoruz. İşte Hollywood'un güzel kadınlarının formda kalma ipuçları....

03.04.2012 17:30  Güncelleme: 12:37

Hollywood’un ünlü isimlerinin ortak noktası, hepsinin sağlıklı ve formda olmaları. Şimdi, milyon dolarlık güzelliklerine gölge düşmemesi için yoğun çaba gösteren bu büyüleyici kadınların en özel kilo verme sırlarını açıklıyoruz!

Nitelikli egzersiz

Akşamları kısa bir yürüyüş yapmanın kimseye zararı yoktur. Ancak eğer formda kalmak istiyorsanız günde en az 20 - 30 dakika kadar tempolu yürümeniz gerekiyor. Kilo vermek ya da formda kalmak için Hollywood ünlüleri genellikle koşu yapmayı tercih ediyor. Ayrıca yaptıkları koşuyu pilates ve yogayla da destekliyorlar. Bu konuda en büyük sırları ise, sporlarını sabah saatlerinde yapıyor olmaları. çünkü sabah saatlerinde yapılan spor, günün geri kalanında metabolizmanın çok daha hızlı çalışmasını sağlıyor.

İçeriği zengin sebze ve meyve

Besin piramidinin üst kısımda yer alan yiyecekler sağlıklı beslenme açısından oldukça önemli besinlerden oluşuyorlar. Dolayısı ile Hollywood'un ünlü isimleri alacakları kalorileri hesaplarken, bunları en faydalı besinlerden almaya çalışıyorlar. örneğin, eğer meyve suyu içeceklerse, elma ya da ananas suyu yerine vitamin ve mineral bakımından çok daha zengin olan pembe greyfurt suyunu tercih ediyorlar.

Lifli besinler 

Lifli besinler ile hem sindirim sisteminizin çok daha iyi çalışmasını hem de tokluk hissinizin uzun sürmesini sağlayabilirsiniz. Birçok Hollywood ünlüsü bu konuda, özellikle idrar söktürücü özelliğinden dolayı, kuşkonmazı tercih ediyor. Ayrıca sebzeleri mümkün olduğunca az pişmiş ya da çiğ tüketmeniz de büyük önem taşıyor.

Beyazlardan uzak bir yaşam

Herkes bilir, kilo vermek istiyorsanız, üç beyazdan uzak durmalısınız; şeker, un ve tuz. Bunlar yerine, esmer şeker, esmer pirinç ve yulaf unu tüketmek hem sağlıklı beslenmeniz ve kilo vermeniz için size yardımcı olacaktır. Hollywood ünlüleri, tok tutma özelliğinden dolayı özellikle kahvaltılarında yulaf ezmesini tercih ediyorlar.

Porsiyonlar kontrol altında

Kilo vermenize ya da formda kalmanıza yardımcı olacak en önemli şeylerden biri de yediğiniz şeylerin miktarını kontrol altında tutmak. Gittikleri yerlerde gramaj hesabı yapamayacakları için, Hollywood ünlüleri bunun için kendilerine kolay bir yol bulmuşlar. örneğin, eğer biftek yiyeceklerse, etin büyüklüğünün bir oyun kartı kadar olmasına, sebze ya da meyvelerin yumrukları kadar olmasına, esmer pirinçle yapılmış pilavın bir cup cake kadar olmasına ve pasta yiyeceklerse de pasta diliminin bir dondurma külahı kadar olmasına özen gösteriyorlar. çünkü bu yolla aldıkları kaloriyi hesaplıyor, kilolarını kontrol altında tutuyor ve kırmızı halıda güzellikleriyle milyonları bir kez daha kendilerine hayran bırakıyorlar!

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Hollywood Ünlüleri Bu Diyetleri Yapıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement