Indesit Company'nin Kampanyası - Son Dakika
Kadın

Indesit Company'nin Kampanyası

Indesit Company\'nin Kampanyası

Hotpoint-Ariston ve Indesit markalı ürünlere yönelik ücretsiz bakım kampanyası 31 Aralık'ta sona eriyor.

16.12.2011 13:08

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company'nin garantisi biten Hotpoint- Ariston ve Indesit markalı ürünlere yönelik ücretsiz bakım kampanyası 31 Aralık'ta sona eriyor.

Indesit Company'nin, garanti süresi sona ermiş olsa da ürünlerine bakım yaptırmak isteyen ya da ürünü arızalanan Hotpoint-Ariston ve Indesit kullanıcılarına "bitmeyen destek" kampanyası 31 Aralık'ta sona eriyor. "Check-up" adı verilen ücretsiz kampanyaya katılmak için 444 50 10'u arayarak Indesit Company Çağrı Merkezi'nden randevu almak gerekiyor. Check-up dahilinde Hotpoint-Ariston ya da Indesit markalı ürünler servis elemanları tarafından profesyonel bakım ürünleriyle temizleniyor ve teknik bakımdan geçiriliyor. Arıza tespiti halinde ürünün onarımı işçilik ücretinde yüzde 20 indirimle yapılıyor.

Indesit Company Türkiye Pazarlama Müdürü Marco Falaschetti "Check-up" kampanyasıyla ilgili "Tüketiciler artık değerli zamanlarını kendilerine ve sevdiklerine ayırabilmek için ev işlerinde ev eşyalarını kullanmayı tercih ediyor. Bu anlamda beyaz eşyalarının performansından şüphe etmek ya da bir sorun yaşandığında onarımını dert etmek istemiyorlar. Bu nedenle Indesit Company olarak her iki ihtiyaca da çözüm sunuyoruz. Bir yandan tek bir dokunuşla mükemmel performansı garanti eden akıllı ürünler sunarken, diğer bir taraftan evde yaşanabilecek olası problemleri önlemek üzere yenilikçi bir hizmeti devreye sokuyoruz." dedi.

Indesit Company Türkiye Servis Müdürü Özgür Katırcıoğlu "Ülkemizde tüketici profilimizin hızla değiştiğini ve geliştiğini gözlemliyoruz. Günümüzde tüketiciler, satın alma tercihlerinde satış sonrası hizmetleri hiç olmadığı kadar ön planda tutuyor. Ülkemiz beyaz eşya sektörüne sürekli yenilikleri ve ilkleri tanıştırarak müşterilerine fayda sağlayan Indesit Company, bu noktada da oldukça avantajlı bir konumda bulunuyor. İlk '3 yıl garanti', ilk 'ekstra garanti uzatma', ilk 'full IP hatları kullanımıyla tüm servislerin tüketicilere anında ulaşması' uygulamaların ardından şimdi de sektörde yine bir ilk olan 'Ücretsiz Check-up ve Bakım Kampanyası'nı hizmete sunduğumuz için son derece mutluyuz. Indesit Company olarak müşterilerimize 'sadece satana kadar değil, sattıktan sonra da, hatta garanti dışında da yanınızdayız' mesajını veriyoruz. 'Garanti biter, destek bitmez' sloganımız da sanırım bunu çok iyi ifade ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Indesit Company'nin Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement