Kadın Çetesi Galada - Son Dakika
Kadın

Kadın Çetesi Galada

Kadın Çetesi Galada

Belçim Bilgin, Demet Akbağ, Asuman Dabak, Nihal Yalçın, Ayten Soykök ve Damla Sönmez'in başrolleri paylaştığı 'Kurtuluş Son Durak'ın galası çok ilgi gördü.

06.01.2012 06:03

Kurtuluş Son Durak' filminin galası, önceki gece Kanyon Cinebonus sinemalarında gerçekleşti. Barış Pirhasan'ın senaryosunu yazdığı, oğlu Yusuf Pirhasan'ın yönettiği filmin başrollerini Demet Akbağ, Belçim Bilgin, Nihal Yalçın, Asuman Dabak, Ayten Soykök, Damla Sönmez paylaşıyor.

KADININ SABRI!

"Kadınların sabrı taşarsa ne olur?" sorusunu esprili şekilde ele alan filmin galasına ünlü akını vardı. Filmi ayakta alkışlayan konuklar, 'Kurtuluş Son Durak'a tam not verdi. Filmin simgesi olan pembe fularlar, galada da başroldeydi. Morhipo.com üzerinden satışa sunulacak fularlar galanın rengi oldu. Fularlardan elde edilen gelir; 'En Güzel Alışveriş Bahanesi: Paylaştık' projesi ile; ilgili sivil toplum kuruluşlarına aktarılacak.

BKM İLE ORTAK

'Kurtuluş Son Durak'; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 4.5 yıl önce Cumhurbaşkanlığı Medya, İletişim ve Halkla İlişkiler Başmüşaviri olarak atadığı gazeteci kökenli Ahmet Sever'in eşi Ayşen Sever'in de BKM ile ortak ilk yapımcılık deneyimi oldu.

HALIDAKİ KAFA 'RECEP'İN

'Kurtuluş Son Durak' filminin afişinde, halıya sarılı halde duran erkeğin kim olduğu, geçtiğimiz günlerde merak konusu olmuştu. Galaya katılanlar, altı kadının ayakları altındaki erkeğin Yavuz Bingöl değil de filmde eşini sürekli döven 'Recep' rolündeki Hüseyin Soysalan olduğunu gördü...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Kadın Kadın Çetesi Galada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement