Kadınlar İndirimli Ürünleri Almak İçin Birbirleriyle Yarıştı - Son Dakika
Kadın

Kadınlar İndirimli Ürünleri Almak İçin Birbirleriyle Yarıştı

Kadınlar İndirimli Ürünleri Almak İçin Birbirleriyle Yarıştı

Kayseri'de bir mağazanın açılışında izdiham yaşandı. Kadınlar, indirimli ürünleri alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Mağaza sahibi, tüm Türkiye'ye şubeleşmeyi hedeflediklerini belirtti.

02.08.2023 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar indirimli ürünleri almak için birbirleriyle yarıştı... Mağaza açılışı izdihama dönüştü

Televole mağazasının açılışında izdiham oluştu

KAYSERİ Kayseri'de bir mağazanın açılışında izdiham yaşandı. Kadınlar, indirimli ürünleri alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Adana'da uzun yıllardır faaliyet gösteren Ufuk Doyuran'a ait Televole Mağazası, Kayseri'nin merkez Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde 5. şubesini açtı. Saat 09.00'da açılan mağazadaki indirimli kıyafetleri almak için kadınlar sabahın 5'inde sıraya girdi. Kurdele kesiminin ardından kepenklerin kaldırılmasıyla birlikte kadınlar mağazaya adeta akın etti. Bu sırada birçok kadın indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.

İHA muhabirine bilgi veren mağaza sahibi Ufuk Doyuran, "20 yıllık bir işletmeyiz. 20 yıldır bu mağaza tüm Adanalılara hitap ediyordu. İlk şehir dışı mağazamızı da Kayseri'ye açtık. İnşallah çok kısa sürede tüm Türkiye'de şubeleşeceğiz. Her ile bir mağaza sloganıyla yola çıktık. Bu fiyatlar uzun süre geçerli olacak. İnsanlar çok güzel ilgi gösteriyor bizlere. Herkesi bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Kadın Kadınlar İndirimli Ürünleri Almak İçin Birbirleriyle Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement