Kate Upton'dan yeni bir kampanya - Son Dakika
Kadın

Kate Upton'dan yeni bir kampanya

Kate Upton\'dan yeni bir kampanya

Kate Upton, tüm sosyal medya hesaplarında devam edecek ve sürekliliği olmasını istediği bir kampanya başlattı. Kadınların her zaman güçlü oldukları ve bu gücünü her durumda paylaşmaya açık olmaları gerektiğini savunan güzel model, #ShareStrong (#GücünüPaylaş) etiketiyle kadınları neden güçlü olduklarını anlatmaya davet ediyor.

29.08.2019 09:57  Güncelleme: 09:58

Güzel, başarılı bir model olmasının yanında genç de bir anne olan Upton, açıklamasında 'Hamileliğim döneminde fitness programına gidiyordum. Orada bir çok kendine özgüveni olmayan kadın ile karşılaştım. Bu durum canımı sıktı. Bu yüzden diğer tüm kadınları hatta dünyadaki tüm kadınlara güçlü olduklarını hatırlatmak, nasıl ve neden güçlü olduklarını anlatmalarını sağlamak istedim. İşte #ShareStrong bu şekilde çıktı. Siz güçlüsünüz ve size bu gücü birçok şey hissettirebilir. Anlatmaktan çekinmeyin. Hikayelerinizi duymak için sabırsızlanıyorum.' diyerek sosyal medya üzerinden bir kampanya başlattı.

 <a class='keyword-sd' href='/kate-upton/' title='Kate Upton'>Kate Upton</a>'dan yeni bir kampanya
Kate Upton'dan yeni bir kampanya

TANINMIŞ İSİMLERDEN DESTEK YAĞDI

Kate Upton'ın bu harika hareketine tüm dünyadan kadınlar katılmaya başladı. Hollywood'un tanınmış isimleri de Kate'in bu hareketine destek verdi. Ünlü oyuncu Jessica Biel Upton'un bu hareketine bir instagram gönderisi ile destek verdi.

Tamamen makyajsız ve filtresiz bir fotoğrafını paylaşan Biel 'Benim güzel kızım Kate bir hareket başlatmış. Şimdi size tamamen makyajsız bir fotoğrafımı paylaşıyorum. Ben de gücümü kendim oluşumdan alıyorum. Olduğum gibi görünmek benim gücüm. Kendiniz gibi olmaya bir kaç dakika ayırın ve bundan güç alın.' yazdı.

Kate Upton'dan yeni bir kampanya

Umutsuz ev kadınları dizisindeki Susan karakteriyle tanıdığımız Teri Hatcher ise Kate'in bu hareketine katılıp neden güçlü olduğunu olduğunu anlattı.

'Spordayken ve çok yorgun düşmüşken bir an neden bunu kendime yapıyorum çok saçma diye düşündüm. Çünkü yaşım artık beni zorluyordu. Sonra kızım bana dedi ki bunu daha sağlıklı olmak için ayrıca hem çocukların, hem gelecekteki torunların hem de tatlı kedin Katly için yapıyorsun. Kızımın bu sözleri sonrasın da evet diye düşündüm. Ben gücümü onlardan vedünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için daha sağlıklı bir birey olma isteğimden alıyordum.'

Kate Upton'dan yeni bir kampanya

Son Dakika Kadın Kate Upton'dan yeni bir kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement