Seks Hayatınızı 3 Adımda Canlandırın! - Son Dakika
Kadın

Seks Hayatınızı 3 Adımda Canlandırın!

Seks Hayatınızı 3 Adımda Canlandırın!

Madem ki ilişkilerde cinselliğin oldukça önemli bir yeri var, o zaman şimdi elinizi taşın altına sokma zamanı!

26.07.2012 12:00  Güncelleme: 12:01

Yanınızda oturuyor, ona ulaşmak istiyorsunuz. Fakat erişmenizi engelleyen, zaman içinde oluşmuş engelleriniz var içinizde. Sıkıntılar, zamansızlıklar, iletişim eksiklikleri veya bilinçaltınızda gelişen başka şeyler, partnerinizle fiziksel olarak yakınlaşmanızı engelliyor olabilir. Bı kısırdöngüye 'dur' demek gerekmiyor mu artık? Bedenleriniz ve ruhunuz yeniden, şehvetle kavuşmalı, tıpkı ilk günlerdeki gibi... Seks hayatınızı sadece 3 adımda yeniden canlandırabilirsiniz!

Bir 'seks' tatiline çıkın

İşlerinizi önceden ayarlayın ve kendinize kesinlikle 1 hafta ayırın. Gideceğiniz yer mümkünse yurt dışında, egzotik ve bir takım 'duygularınızı' harekete geçirecek hoş bir yer olsun, Venezuela yakınlarındaki Aruba ya da Madagaskar'ın kuzeyinde Seyşeller gibi meselA. Tercihinizi yurt içinden yana kullanacaksanız Aman Resorts'un Bodrum Göltürkbükü'nde yeni açılan Resort'u, Amanrüya'yı da deneyebilirsiniz örneğin. Şehrin yakınlarında gideceğiniz çok lüks yerler de olabilir. Hatta bu yerlere kaçabilmek için tek bir gece için bile olsa bütün hafta sonu araba yolculuğu yapmaya değer. Fakat seks tatili için biraz daha uzun zamana ihtiyacınız var. Böylesine tek gecelik kaçamaklarda otele yerleştikten sonra sekse enerji kalmadıktan sonra, güzel kokulu mumlar eşliğinde king size bir yatak ve pahalı bir Fransız şarabı aynı karede buluşsa ne olur, buluşmasa ne olur? İşte bu yüzden, sadece bir haftalığına uzak bir yere yapacağınız kaçamak oldukça ideal. Siz en iyisi 'sekse' konsantre olun ve yeni pozisyonlar deneyeceğiniz, derinlerde kalan tüm şehvetinizi açığa çıkarabileceğiniz ve dizginleyemediğiniz libidonuz ile partnerinizi adeta şoke edeceğiniz bir haftanın planlarını yapın!

Bir 'seks mektubu' yazın

Herkesin seksle ilgili bastırılmış arzuları, söylemek ve yapmak isteyip de harekete geçememişlikleri var, birbirimizi bu konuda lütfen kandırmayalım. Dozunu ayarladıktan sonra biraz 'yaramazlık' yapmanın kimseye zararı yok. Ama karşınızdaki erkeğe bu 'gizli' fantezilerinizden ve uçuk düşüncelerinizden rahatça bahsetmek o kadar da kolay olmuyor, değil mi? O zaman yazın! Bir 'seks mektubu' oluşturun. Aklınızdan ne geçiyorsa tüm çıplaklığıyla kAğıda dökün. Samimiyetinizi mektuba yansıttıkça daha yazarken bile içinizin kıpır kıpır olmaya başladığını hissedecek, dudaklarınızı ısırdığınızı farkedeceksiniz. Kaleme aldıklarınızı okumaya başlayan erkeğiniz daha ilk satırlarda mektubu elinden bırakıp sizi yatağa atmanın yollarını arayacak. Deneyin, bu şarkının hem söz yazarı hem bestecisi hem de solisti sizsiniz! Enstrümanınız ise erkeğiniz..

Fantezilere ne oldu?

Asansörde 'stop' düğmesine basabilir, ormanda 'masum' bir yürüyüşe çıkabilir, bir liseli kız misali ekoseli mini eteğinizi ve dar beyaz gömleğinizi giyip erkeğinize eve geldiğinde kapıyı açabilir, kalabalıklar içinde birbirinizi hiç tanımıyormuşçasına kaçamak yakınlaşmalarda bulunabilirsiniz. Uçsuz bucaksız bir kumsalda harika bir gece geçirebilir, bir binanın gizlice çatı katına çıkıp büyük su deposunun gölgesinde hoş bir vakit de geçirebilirsiniz. Sınır yok, yeter ki fantezilere yönelin. Birlikte birçok yeni fantezi yaratabilir, türlü öneriler getirebilirsiniz. Maceradan maceraya koşarken bir bakmışsınız ki hayatınızdaki en sıradan şeylerden biri olan 'seks', bir anda 'en haz verici ve eğlenceli bir hobiye dönüşmüş.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Seks Hayatınızı 3 Adımda Canlandırın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement