Skechers, İzmir'deki İlk Mağazasını Mavi Bahçe AVM'de Açtı - Son Dakika
Kadın

Skechers, İzmir'deki İlk Mağazasını Mavi Bahçe AVM'de Açtı

Skechers, İzmir\'deki İlk Mağazasını Mavi Bahçe AVM\'de Açtı

Türkiye pazarına girdiği 2011 yılından itibaren hızla büyüyen Skechers, son mağazasını İzmir Mavi Bahçe AVM'de açtı.

26.11.2015 15:25

Türkiye'deki 7. bağımsız satış noktasına ulaşan Skechers, İzmir'deki ilk şubesi olan Mavibahçe AVM mağazasında iki ayrı bölüme ayrılmış mağaza konseptini kullandı. Seçkin perakende zincirlerinde ve www.skechers.com.tr adresinde online satışları da devam eden Skechers'ın en yeni ayakkabı modelleri İzmir Mavi Bahçe AVM'de rahatına ve şıklığına düşkün spor ayakkabı tutkunlarını bekliyor.

Türkiye pazarına girdiği 2011 yılından bu yana büyümesine yeni satış noktalarıyla hızla devam eden spor ayakkabı markası Skechers, İzmir'deki ilk mağazasını Mavi Bahçe AVM'de açtı. İstanbul Suadiye, İstanbul Optimum AVM, Mall of İstanbul, İstanbul ÖzdilekPark AVM, Akasya AVM ve Ankara Ankamall AVM'den sonra 7. satış noktası olarak hizmete giren İzmir Mavi Bahçe AVM mağazasının açılışı Skechers Türkiye yöneticilerinin ve çok sayıda konuğun katılımıyla yapıldı. Skechers, Mavi Bahçe AVM mağazasında ilk defa Akasya AVM mağazasında uygulanan ikiye ayrılmış mağaza konseptini kullandı. Skechers'ın bir bölümü performans, diğer bölümü ise günlük giyim ayakkabılarına özel tasarlanmış olan ikiye ayrılmış konsept yapısıyla mağazada herkesin ilgilendiği bölümde rahatça alışveriş yapabilmesi hedefleniyor. Seçkin perakende zincirlerinde ve www.skechers.com.tr adresinde online satışları da devam eden Skechers'ın en yeni ayakkabı modelleri İzmir'deki yeni adresinde rahatına ve şıklığına düşkün spor ayakkabı tutkunlarını bekliyor.

Skechers hakkında

Amerika'da günlük giyim ve çocuk kategorilerinde açık ara pazar lideri olan Skechers, spor ayakkabı kategorisinde de Amerika'nın en popüler markalarından biri. 1992 yılında tüketiciler ile buluşan marka, fonksiyonellik ve tasarımı bir araya getiren ürünleriyle dünya çapında bir ayakkabı fenomeni haline geldi. Özellikle yürüyüş ve koşu ayakkabı modelleri odağında farklılaşan Skechers, sunduğu konfor ve tasarımlarla yepyeni bir dönem başlattı. Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Robert Downey Jr., Rob Lowe, Matt Dillon, Kim Kardashian gibi isimlerin marka yüzü olduğu Skechers, bugün 160'dan fazla ülkede yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın Skechers, İzmir'deki İlk Mağazasını Mavi Bahçe AVM'de Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement