Tatil Anılarınızı Ölümsüzleştirmeyi Unutmayın! - Son Dakika
Kadın

Tatil Anılarınızı Ölümsüzleştirmeyi Unutmayın!

Tatil Anılarınızı Ölümsüzleştirmeyi Unutmayın!

Bütün yıl çalıştınız, didindiniz ve şimdi güzel bir tatili hakettiniz. Eğlenip dinlenirken sevdiklerinizle mutluluk dolu, unutulmayacak anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmeyin. Yaz tatiline bu fotoğraf makineleri ile çıkıyoruz...

05.06.2012 12:30

Nikon DSLR D3200

Geçtiğimiz aylarda Galatasaray Spor Kulübü ile özel bir sponsorluk anlaşması da imzalayan Nikon'un Nisan ayının sonlarına doğru çıkan yeni dijital fotoğraf makinesi DSLR D3200, giriş seviyesi kullanıcılar için bir rüyayı gerçekleştiriyor. Oldukça hafif olan bu fotoğraf makinesi, yeni geliştirilen Nikon DX format CMOS sensör ve EXPEED 3 görüntü işleme sistemi ile birlikte 24.2 megapiksel yüksek görüntü kalitesi ve ISO 100-6400 aralığında ISO hassasiyeti sunmakta. Geliştirilen Kılavuz modu sizi çeşitli çekim koşullarında yönlendiriyor. Ayrıca altı sahne modu da her zaman mükemmel fotoğraflar çekmeniz için size yardımcı oluyor. Türkçe dil seçeneği de olan D3200'ün görüntü algılayıcısı da 23.2 x 15.4 mm CMOS sensör (Nikon DX Format).

Canon EOS 5D Mark III

EOS 5D Mark III, 61 noktalı otomatik odaklama ve 6 kare/sn sürekli çekim özelliğine sahip full frame 22.3 MP DSLR fotoğraf makinesi. Kare hızından sese kadar her şey üzerinde manuel olarak kontrol sağlayarak yüksek kaliteli Full HD filmler çekebilir, tatil anılarınızı unutulmayacak kılabilirsiniz. ISO 100-25.600 hassasiyet aralığı (ISO 102.400'e yükseltilebilir) sayesinde güneş battıktan sonra bile elde çekim yapmaya devam edebilirsiniz. Magnezyum şasi ağırlığı artırmadan kuvvet ve sağlamlık sağlar. Hava geçirmezlik özelliği toz ve neme karşı koruma sağlar. Böylelikle her yere rahatlıkla yanınızda götürebilirsiniz.

Samsung NX200

Samsung'un yeni 20,3 megapiksel fotoğraf makinesi NX200 ile dünyayı mükemmel ayrıntılarla görebilirsiniz. Samsung NX200'ün 'Yüksek Hızlı Yakalama' becerileri, hızlı hareket eden nesneleri güvenle yakalamanızı sağlıyor. Tamamen yeni otomatik odaklama algoritması ayrı bir sensör modülü olmaksızın doğru, anlık otomatik odaklama sunmakta. Lens, Samsung NX Mount. Ekran, AMOLED tipi ve 3,0 inç. Profesyonel derecedeki sensör, her bir ayrı pikselin en çok ışığı almasını kesinleştiriyor. Meydana gelen görüntüler; zengin, parlak renkleri ile inanılmaz derecede gerçek yaşama benziyor. Sensör, her zamankinden daha yüksek tanım ve netliği koruyan Full HD video da yakalayabiliyor, bilginize. Orijinal DSLR boyutlu bir sensör ve değiştirilebilir lens sistemini hafif, kompakt bir gövdeye sığdıran NX200, özellikle seyahatlerinizde cebinizde taşıyabileceğiniz mükemmel yüksek performanslı bir kamera.

Sony SLT A-37

Hafif, kompakt ve kullanımı kolay olan yeni SLT A-37, Tam Geçirgen Aynalı (SLT) fotoğraf makinesi, herkesin birbirinden güzel yüksek çözünürlüklü 16,1 megapiksel fotoğraflar ve Full HD videolar çekebilmesini sağlıyor. Saniyede 7 kare hızla hareketli sahneleri yakalayın, yüksek çözünürlüklü Tru-Finder™ ile sahneleri net olarak görüntüleyin, SLT A-37 zor işleri sizin için hallederek profesyonel tarzda portre kompozisyonları oluştursun. Görüntüyü büyütmek mi istiyorsunuz? Net Görüntülü Zoom görüntünüzü 2 kat büyüterek ekstra bir objektife gerek kalmadan nesneleri yakınlaştırıyor. Tripodunuz yok mu? Sorun değil. SteadyShot INSIDE kamera titremesinin etkilerini ortadan kaldırarak elde daha canlı ve daha net görüntüler çekmenizi sağlıyor. Gerçek zamanlı Resim Efektleri önizlemesi ve diğer ayarlama seçenekleriyle son çekimin nasıl olacağını her zaman tam olarak bilebilirsiniz. çekim sonrasında, Sony'nin PlayMemories uygulamasıyla tüm fotoğrafları ve video klipleri PC, TV, PS3™, tablet veya akıllı telefonunuzda kolayca görebilir, düzenleyebilir, paylaşabilir ve tadını çıkarabilirsiniz. SLT A-37, dijital fotoğrafçılığa yeni bile olsanız çaba harcamadan yüksek kalitede insan fotoğrafları çekmenize de yardımcı oluyor.

Pentax K-5

Pentax K-5, yüksek çözünürlüklü zengin tonlamalı dijital imajlar üreten yeni jenerasyon güvenilir PRIME II (Imaging Engine) Görüntü Motoru ile birleştirilmiş CMOS sensor ile çalışıyor. Ayrıca K-5, ISO 100 ve ISO 12800 arasında geniş hassasiyet oranı da sunuyor. Bu oran, dilenirse ISO 80 ile ISO 51200 arasında genişletilebiliyor. Analog/Dijital dönüştürme sensor tarafından yapıldığı gibi, K-5 etkileyici bir gren yönetimi sunuyor. K-5'in yüksek hızlı devamlı çekim modu bir seferde 22 imaja kadar (JPEG kayıt formatında) ve en fazla saniyede 7 kare hız ile aktif, hızlı hareket eden objelerin keskin resimlerini büyük kolaylıkla çekmenizi de sağlamakta. K-5 aynı zamanda çekim sırasında spesifik görsel efektler ekleyebilmeyi mümkün kılıyor. Kompakt boyutlarına rağmen K-5, güçlü ancak hafif magnezyum alaşımı ve son derece sağlam paslanmaz çelik gövdesi ile sıradışı sağlamlığı ve dayanıklılığı ile de göze çarpıyor. K-5, keskin ve bulanık olmayan imajlar elde edebilmek için kamera sarsılmasını 4 denklanşör adımına kadar etkin olarak telafi edebilmek için PENTAX Sarsıntı Azaltma özelliği de sunuyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Tatil Anılarınızı Ölümsüzleştirmeyi Unutmayın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement