İlk Kez Çikolata Yiyen Kakao İşçileri - Son Dakika
Komik - İlginç

İlk Kez Çikolata Yiyen Kakao İşçileri

Çikolatanın yapıldığı kakao çekirdeklerini üreten Fildişi Sahilleri'nde çalışan kakao üreticileri hayatlarında ilk defa çikolata yediler.

26.08.2014 11:47

Kakao çekirdeği üretiminde dünya lideri olan Fildişi Sahili'nde yaşayan çiftçiler, bugüne dek ürettikleri çekirdeklerin ne denli lezzetli bir yiyeceğe dönüştüğünden habersizdiler.

'ÇİKOLATA KÖLELERİ' İLK DEFA ÇİKOLATA YEDİ

110 milyar dolarlık çikolata endüstrisinde, dünyanın en büyük kakao üreticisi olan Fildişi Sahilleri kilit öneme sahip. Ancak Fildişi Sahilleri’ndeki kakao çekirdeği çiftliklerinde çocuklar köle olarak çalıştırılıyor. “Çikolatanın köleleri” olan bu insanlardan biri olan 40 yaşlarındaki bu kakao üreticisi hayatında ilk kez çikolata yedi.

İlk Kez Çikolata Yiyen Kakao İşçileri
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç İlk Kez Çikolata Yiyen Kakao İşçileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vatanamillete: Adamları köle gibi çalıştırın bi de dalga geçer gibi kayda alıp reklam yapın. Adamın ağzında diş kalmamış ne sattığını ürettiğini bilmiyor. 44 1 Yanıtla
  • KAMİL: dünya bir birine girmiş kelle kesen bomba atan birbirini yiyen kalleşlerle dolmuş onların daha teknolojiyle alakası yok en güzelini onlar yapıyor biz teknoloji devrinde yaşıyoruz da ne oluyor hep bir birimizi yiyoruz 13 0 Yanıtla

Advertisement