12. İstanbul Bienali'nin İlk Etkinliği - Son Dakika
Kültür Sanat

12. İstanbul Bienali'nin İlk Etkinliği

12. İstanbul Bienali\'nin İlk Etkinliği

12. İstanbul Bienali Etkinlikleri, 26-27 Kasım Tarihlerinde Düzenlenecek "İstanbul'u Hatırlamak" Başlıklı Konferansla Başlıyor.

13.11.2010 10:43

Bienal sponsoru Koç Holding, katkısını İstanbul'u Hatırlamak konferansında da sürdürüyor.

İstanbul Bienali'nin tarihine odaklanan "İstanbul'u Hatırlamak" başlıklı konferans, Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. Konferansa, 12. İstanbul Bienali eş küratörleri Adriano Pedrosa ve Jens Hoffmann'ın yanı sıra geçmiş İstanbul Bienallerinin küratörleri Beral Madra, Vasıf Kortun, René Block, Paolo Colombo, Yuko Hasegawa, Dan Cameron, Hou Hanru ve küratör kolektifi WHW (What, How and for Whom) da katılacak. İki gün sürecek konferansta her oturum sonunda, İstanbul Bienali'ne katılmış ve gelişimine tanıklık etmiş Sarkis, Ayşe Erkmen, Gülsün Karamustafa ve Ali Kazma gibi sanatçılar küratörlerin sunumlarına karşılık düşüncelerini ifade edecek.

Katılımın ücretsiz olduğu konferansta İngilizce-Türkçe simültane çeviri yapılacak. Konferans mekânı olan Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü'ne, Taksim AKM önünden her 20 dakikada bir kalkan ücretsiz servisler ile ulaşılabilecek. Konferansa katılmak isteyenlerin pazarlama@iksv.org adresine mail atmaları yeterli olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 12. İstanbul Bienali'nin İlk Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement