30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı - Son Dakika
Kültür Sanat

30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlik programı açıklandı.

12.10.2011 23:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sene 12 Kasım 2011 Cumartesi günü otuzuncu kez kapılarını açmaya hazırlanan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlik programı açıklandı

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 12-20 Kasım 2011 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Büyükçekmece'de düzenlenecek olan 30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı, 197 etkinlik ve yüzlerce imza ile kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor. Bugünden itibaren yayınlanacak imza günleri ve etkinlik programına www.istanbulkitapfuari.com sitesinden ulaşılabilir.

Onur yazarının Ferit Edgü olduğu ve ana temanın "Umut: düş mü, Gerçek mi?" olarak belirlendiği kitap fuarı otuzuncu yılında 20 konuk yazar, yüzlerce imza günü ve tematik etkinliklerle kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bu sene fuarın ilk dört günü,12-15 Kasım 2011, açık kalacak Uluslararası Salon kapsamında Mısır Onur Konuğu olarak yer alacak. Mısır'dan yaklaşık 25 yayınevinin katılımıyla düzenlenecek konuk ülke etkinlikleri kapsamında Mısır'ın sinemadan edebiyata kültür tarihine uzanan etkinlikler gerçekleştirilecektir. Necip Mahfuz'un 100. doğum yılı paneli ve konuk yazarların katılacağı söyleşiler ve imza günleri Onur Konuğu etkinlikleri arasında.

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda Umut teması, Onur Yazarı Ferit Edgü, Çocuk Edebiyatı ve Yazarların Katılımıyla Okuma Saati ve Söyleşiler, Göç'ün 50. Yılı ve Yayıncılık Sektörü Profesyonel Buluşmalar başlıkları altında 197 etkinlik gerçekleştirilecektir.

Kitap Fuarını Sosyal Medya'dan Takip Edin

Kitap fuarıyla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, katılımcı yayınevlerini, imza günleri ve etkinlik programıyla ilgili her türlü güncel haberi www.facebook.com/istanbulkitapfuari ve www.twitter.com/kitapfuari üzerinden takip edebilirsiniz.

Bir Hatırlatma: Kitap Fuarı Ziyaret Saatleri Değişti

30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı hafta içi günlerde öğrenci ve okulların fuarı daha rahat ziyaret edebilmeleri için kapılarını bir saat erken açacak. Kitap fuarı, hafta içi 10.00-19.00 saatleri arasında, hafta sonu ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 11.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebilir. İstanbul Kitap Fuarı, kapanış günü olan 20 Kasım 2011 Pazar akşamı ise 19.00'da sona erecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement