8. Uluslararası Öğrenci Buluşması - Son Dakika
Kültür Sanat

8. Uluslararası Öğrenci Buluşması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Filistin, Suriye, Türkmenistan, Özbekistan, Kosova, Arnavutluk ve Somali'nin de aralarında bulunduğu 26 ülkeden Trakya Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler kültürlerini tanıttı.

09.05.2015 22:20

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Filistin, Suriye, Türkmenistan, Özbekistan, Kosova, Arnavutluk ve Somali'nin de aralarında bulunduğu 26 ülkeden Trakya Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler kültürlerini tanıttı.- Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından organize edilen etkinlikte yöresel kıyafetlerini giyinen öğrenciler kurulan standlarda ülkelerine ilişkin eşya, yiyecek ve sembolleri vatandaşlara anlattı.- Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in konuşması ve stantları ziyareti. Filistin, Suriye, Türkmenistan, Özbekistan, Kosova, Arnavutluk ve Somali'nin de aralarında bulunduğu 26 ülkeden Trakya Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler kültürlerini tanıttıTrakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından organize edilen etkinlikte yöresel kıyafetlerini giyinen öğrenciler kurulan stantlarda ülkelerine ilişkin eşya, yiyecek ve sembolleri vatandaşlara anlattı.

8. Uluslararası Öğrenci Buluşması
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 8. Uluslararası Öğrenci Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement