Amasya'da Bedensel Engelli Çocuğa Polislerden Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika
Kültür Sanat

Amasya'da Bedensel Engelli Çocuğa Polislerden Doğum Günü Sürprizi

Amasya\'da Bedensel Engelli Çocuğa Polislerden Doğum Günü Sürprizi

Amasya'da yaşayan 13 yaşındaki bedensel engelli Mustafa Alp Darende'ye, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Polisler, Darende'nin evine gelerek doğum gününü kutladı, pastasını üfledi ve oyuncak polis arabası hediye etti. Darende'nin annesi, oğlunun polisleri çok sevdiğini ve ziyaretlerinin büyük bir sürpriz olduğunu belirtti.

22.09.2023 17:04

Amasya'da 13 yaşındaki bedensel engelli çocuğa, polislerce doğum günü sürprizi yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, kendilerini sürekli ziyaret eden engelli Mustafa Alp Darende için doğum günü pastası hazırladı.

Ekip otomobilindeki polisler ve motosikletli polis timleri, evinin önüne geldiğinde anons yaparak Darende'nin doğum gününü kutladı.

Daha sonra eve giden polislerin verdiği doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Darende ile sohbet eden polisler, çocuğa oyuncak polis arabası hediye etti.

Anne Özlem Darende, oğlunun polisleri çok sevdiğini dile getirerek, "Polislik ilgi alanına giriyor, ziyaretlerine gidiyor. Çok teşekkür ederiz geldikleri için, bizim için büyük sürpriz oldu." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Amasya'da Bedensel Engelli Çocuğa Polislerden Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement