Barış ve Sevgi Buluşmaları Beylikdüzü'nde Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Barış ve Sevgi Buluşmaları Beylikdüzü'nde Devam Ediyor

Barış ve Sevgi Buluşmaları Beylikdüzü\'nde Devam Ediyor

Beylikdüzü'nde düzenlenen 10. Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında gerçekleşen konserlerde Edip Akbayram ve Ali Altay unutulmaz bir gece yaşattı. Beylikdüzü Çoksesli Çocuk Korosu'nun hazırladığı klip büyük alkış aldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, dayanışmanın tohumlarını ekmeye devam edeceklerini belirtti.

02.09.2023 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Barış ve Sevgi Buluşmaları festivali çerçevesinde ünlü sanatçı Edip Akbayram ve Ali Altay, sahne aldı.

10. Barış ve Sevgi Buluşmaları Beylikdüzü'nde tüm coşkusuyla devam ediyor. Festival çerçevesinde düzenlenen konserlerde en sevilen şarkılarını Beylikdüzülüler için seslendiren ünlü sanatçı Edip Akbayram ve Ali Altay, Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde gerçekleşen gecede bir de sürpriz yaşandı. Beylikdüzü Çoksesli Çocuk Korosu üyelerinden oluşan "Yeryüzü Çocukları"nın Hatay- Defne'deki yaşıtlarıyla birlikte hazırladıkları klip, izleyicilerden büyük alkış aldı. 6 Şubat depremlerinin ardından Beylikdüzü olarak Hatay'da tek yürek olduklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Beylikdüzü'nde de umudun tohumlarını atmaya devam ederek, dayanışmanın da tohumlarını ekeceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Barış ve Sevgi Buluşmaları Beylikdüzü'nde Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement