Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman'ın başrolünde olduğu 'Cırcır Böcekleri İtler ve Biz' oyununun prömiyeri yapıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman'ın başrolünde olduğu 'Cırcır Böcekleri İtler ve Biz' oyununun prömiyeri yapıldı

Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman\'ın başrolünde olduğu \'Cırcır Böcekleri İtler ve Biz\' oyununun prömiyeri yapıldı

Ünlü oyuncular Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman'ın başrollerini paylaştığı 'Cırcır Böcekleri İtler ve Biz' oyunu, Sam Shepard'ın 'True West' eserinden uyarlanarak Zorlu PSM'de sahnelendi. Yıldırım Türker'in çevirisiyle Mert Öner'in yönettiği oyunda, Gülsoy ve Teoman'a Burak Sarımola ile Ayşe Lebriz Berkem de eşlik etti. Oyunda, şehirli ve eğitimli bir senarist ile ormanda sığınan özgür ruhlu bir hırsız olan iki kardeşin birbirlerini tanıyıp keşfetmeleri anlatılıyor.

19.09.2023 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncular Buğra Gülsoy ile Serhat Teoman'ın başrolleri paylaştığı "Cırcır Böcekleri İtler ve Biz" oyununun prömiyeri yapıldı.

Sam Shepard'ın 1980'de kaleme aldığı ve yazıldığı günden itibaren dünyada sahnelenen "True West" eserinden uyarlanan oyun, Zorlu PSM'de sanatseverlerle buluştu.

Çevirisini Yıldırım Türker'in yaptığı oyunu, Mert Öner yönetti. Teoman ve Gülsoy'a sahnede Burak Sarımola ile Ayşe Lebriz Berkem de eşlik etti.

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği tek perdelik oyunda, biri şehirli, eğitimli ve senarist, diğeri ormana sığınan özgür ruhlu bir hırsız iki kardeşin birbirini tanıyıp keşfetmesi işleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman'ın başrolünde olduğu 'Cırcır Böcekleri İtler ve Biz' oyununun prömiyeri yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement