Bursa'da Klasik Otomobil Turu - Son Dakika
Kültür Sanat

Bursa'da Klasik Otomobil Turu

Bursa\'da Klasik Otomobil Turu

Klasik Otomobil Kulübünce bu yıl 7'ncisi düzenlenen "Bursa Osmangazi Rotary Klasik Otomobil Turu"ndan elde edilecek gelir, Mudanya Devlet Hastanesine bağışlanacak.

05.11.2016 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Klasik Otomobil Kulübünce bu yıl 7'ncisi düzenlenen "Bursa Osmangazi Rotary Klasik Otomobil Turu"ndan elde edilecek gelir, Mudanya Devlet Hastanesine bağışlanacak.

Nilüfer ilçesindeki bir alışveriş merkezinin otoparkında toplanan farklı modellerdeki klasik araçlar renkli görüntüler oluşturdu. Araçları ilgiyle izleyen bazı vatandaşlar da öz çekim yaptı.

Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Aydın Harezi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, klasik otomobil turunun topluma faydalı etkinliklerden biri olduğunu söyleyerek, şöyle dedi:

"Bu etkinlikten elde edilecek geliri Mudanya Devlet Hastanesine bağışlayacağız. Onlar da bu bağışla hastanenin ihtiyacı olan araç ve gereçleri temin edecekler. Osmangazi Rotary Kulübü, toplum bilincini geliştirmek amacıyla her sene bu tür etkinlikler düzenliyor. Biz de Klasik Otomobil Kulübü olarak bu etkinliğin bir parçası olmaktan ve destek vermekten gurur duyuyoruz."

Etkinlikte 40 klasik aracın yer aldığını belirten Harezi, "Bu araçların yarısı kulübümüzün üyeleri ve İstanbul'dan geldi. Diğerleri de Bursa ve çevre illerden katılıyor. Hep beraber burada olmak bizim için büyük keyif. Bu etkinliğe her yıl katılmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Osmangazi Rotary Kulübü Başkanı Metin Yaran da Atatürk'ü Anma Haftası kapsamında düzenledikleri ve iki gün sürecek klasik otomobil turu etkinliğinden elde edilecek gelirin Mudanya Devlet Hastanesine bağışlanacağını aktardı.

Yaran, Güleryüz ve Rollmech etapları olarak düzenlenen tura birçok markadan ve her biri döneminin özelliklerini taşıyan çok sayıda klasik otomobilin katıldığını belirtti.

Kasik otomobil tutkunlarının katıldığı tur, Nilüfer ilçesindeki bir alışveriş merkezinin önünde start verilmesiyle başladı. Mudanya'ya doğru hareket eden klasik otomobil sahipleri, Zeytinbağı'nda (Tirilye) etabın ilk bölümünü tamamlayacak. Burada mola verecek klasik otomobil sahipleri, daha sonra yine başladıkları yerde turu tamamlayacak.

Yarın da klasik otomobiller, Çekirge-Heykel- Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda tur atacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bursa'da Klasik Otomobil Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement