Candan Erçetin Hayranlarını Çoşturdu - Son Dakika
Kültür Sanat

Candan Erçetin Hayranlarını Çoşturdu

Candan Erçetin Hayranlarını Çoşturdu

"6. Avea Açıkhava Konserleri 2010", Candan Erçetin Konseriyle Başladı!

19.07.2010 12:00  Güncelleme: 15:31

Avea ve Dünya Müzik ortaklığıyla düzenlenen, Candan Erçetin'in müzik direktörlüğünü üstlendiği ve bu yıl 6.sı gerçekleşecek olan "AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri 2010", Candan Erçetin Konserleriyle başladı!

Konser sırasında Harbiye Açıkhava'da binlerce müziksever hep bir ağızdan Candan Erçetin'e eşlik ederken, konser öncesi uzun kuyruklar oluştu. Şarkılarıyla olduğu kadar güzelliğiyle de büyüleyen Candan Erçetin, Zuhair Murad, Versace ve A 46 olmak üzere 3 ayrı kostümle sahne aldı.

18 ve 20 Temmuz tarihlerinde de Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde muhteşem şovu ve karizmasıyla müzikseverlere unutulmaz saatler geçirtmeye devam edecek olan Candan Erçetin, aynı zamanda artık geleneksel bir hal alan Avea Açık Hava Konserleri 2010'un müzik direktörlüğünü üstlenerek genel program içeriğini de oluşturdu.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan; ""Avea olarak müşterilerimizin hayatının her alanında olmayı hedefliyoruz. Müzik hayata kattığı değer açısından bizim için çok önemli… Müşterilerimizle buluştuğumuz ortak paydalardan birini oluşturuyor. Bizim bir iletişim öncüsü olarak müziği sahiplenmemizin bir başka dayanağı da var: Müzik, evrensel olan tek dil… Biz bu evrensel dili, yaymak ve yaşatmak adına sahipleniyoruz. Beş yıldır İstanbulluların yaz gecelerine renk katan AVEA Harbiye Açık Hava Konserleri de bu sahiplenmenin güzel bir örneği… Altıncısının da keyfini yine hep birlikte yaşamaya başladık. Uzun yıllardır İstanbullulara açık havada ve yıldızlar altında konser seyretmenin keyfini yaşatan Avea Harbiye Açıkhava Konserleri, kendi başına marka değeri taşıyan bir proje oldu. Türkiye'nin ve dünyanın en önemli sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan bu proje, gelenekselleşerek müzikseverlerin merakla beklediği bir etkinlik dizisi durumuna geldi. Bu yıl müzik alanındaki engin deneyimi ile Sayın Candan Erçetin'in projemizin müzik direktörlüğünü üstlenmesi bizleri ayrıca heyecanlandırıyor. AVEA Harbiye Açık Hava Konserleri çerçevesinde müzikseverleri pek çok ünlü isimle buluşturacağız ve unutulmaz anlar yaşatacağız"" diyerek bu projenin önemine değindi.

Projenin müzik direktörü Candan Erçetin, "Avea Harbiye Açıkhava Konserleri'nde, bu yıl hem yıllarını müziğe vermiş ustalara hem Türkiye'nin bağrına bastığı ozanlara yer vererek hem de genç kuşakların sevdiği isimlere şans tanıyarak, Türk müziğinde köprüler kurmayı amaçladık. Avea'nın katkıları sayesinde hedefimiz, konser mekanlarını salt ticari ortamlar olmaktan uzaklaştırıp özlenen ve beklenen isimleri de sahneye taşımak ve bunu yaparken de müzikseverlere günün ekonomik ağırlığını daha az hissettirmektir. Sanata tam destek verdiği müziğe sahip çıktığı ve bundan yıllardır vazgeçmediği için Avea'ya teşekkür ediyor, tüm müzikseverlere keyifli konserler diliyorum" dedi.

Birbirinden seçkin isimler AVEA Harbiye Açık Hava Konserleri'nde!

Bu muhteşem konserleri kaçırmak istemeyen Avea'lıları sürprizler bekliyor… Avea abonesi olan tüm müzikseverler konser biletlerine %20 indirimle sahip olabilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Candan Erçetin Hayranlarını Çoşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement