Fairuz Derin Bulut İstanbul Live Sahnesinde! - Son Dakika
Kültür Sanat

Fairuz Derin Bulut İstanbul Live Sahnesinde!

Fairuz Derin Bulut İstanbul Live Sahnesinde!

Fairuz Derin Bulut; 21 Aralık, Çarşamba akşamı Istanbul Live'da muhteşem bir performans sergileyecek!

19.12.2011 11:53  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daima sınır, kural ve tarz gibi kavramları hiçe sayan bir içgüdüyle müzik yapan Fairuz Derin Bulut'un müziklerinin temel oluşum süreci genelde doğaçlama ile başlayıp besteye bağlanıyor. İlk başta rock, oryantal, funk, arabesk, pavyon müziği gibi stilleri taban alan grup; daha sonra yeryüzünde, insan kulağının duyabildiği her sesi kullanarak eserlerini oluşturuyor.

Müzikleriyle, dünyada sadece aşk, sevgi, terk edilme, ihanet gibi konular üzerine besteler olmadığını; bunların yanı sıra korku, komedi veya soyut olduğu kadar somut nesneler üzerine de besteler yapılabileceğini gösteren Fairuz Derin Bulut; insanların içinde bulunduğu başka duyguların ve ruh hallerinin de dışavurumunu sağlamayı amaçlıyor.

Demir Kerem Atay (elektrik gitar, vokal), Okan Yılmaz (synthesizer, vokal), Taha Rıza Özmen (basgitar), Onur Öztürk (bateri) ve İsmail Darıcı'dan (darbuka, zilli def) oluşan Fairuz Derin Bulut; 2003 yılında "Kundante", 2009 yılında ise "Arabesk" isimli albümlerini piyasaya çıkardılar. Aynı zamanda "Bombardranje NewYorka", "Homegrown İstanbul vol.2" ve "Beyond İstanbul 2" isimli 3 toplama albümü bulunan grup; 21 Aralık 2011, Çarşamba akşamı şarkılarını Istanbul Live'da seslendirecek.

Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Innocent Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getiren, 1995'ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali'nin organizasyonunu üstlenen Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ'ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da gerçekleşen konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix'ten ve Istanbul Live'dan temin edilebilir.

Bilgi için: www.istanbulliveperformance.com

               

Bilet Fiyatı: 23,00 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Fairuz Derin Bulut İstanbul Live Sahnesinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement