Forum İstanbul'da İşte Şimdi Sahne Senin! - Son Dakika
Kültür Sanat

Forum İstanbul'da İşte Şimdi Sahne Senin!

Forum İstanbul\'da İşte Şimdi Sahne Senin!

'İşte Şimdi Sahne Senin' projesi, 12 - 20 Eylül tarihleri arasında Forum İstanbul'da başlıyor.

19.09.2013 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkını seç, stüdyoya gir,

İskender Paydaş seni seçsin,

maNga ile Forum İstanbul'da sahneye çık!

Ünlü müzisyen ve aranjör İskender Paydaş ile Türkiye'nin en sevilen müzik gruplarından maNga'nın yeni yetenekleri keşfe çıktıkları 'İşte Şimdi Sahne Senin' projesi, 12 - 20 Eylül tarihleri arasında Forum İstanbul'da başlıyor.

Forum İstanbul, 'İşte Şimdi Sahne Senin' projesiyle şarkı söylemeyi sevenleri, sesini duyurmak isteyen yetenekleri ve tüm müzikseverleri, usta müzisyen ve aranjör İskender Paydaş ve Türkiye'nin en sevilen müzik gruplarından maNga ile buluşturuyor.

Şarkı söylemeyi seven ve sesini duyurmak isteyen yetenekler, Forum İstanbul'da

12 - 20 Eylül tarihleri arasında kurulacak özel stüdyoda, 9 gün boyunca profesyonel bir tonmayster eşliğinde önceden belirlenmiş şarkıları seslendirecek ve performanslarını kayıt ettirecek. Ardından jüri başkanı İskender Paydaş, bu kayıtlar arasından yapacağı değerlendirmeyle Forum İstanbul'un birincisini seçecek.

Projenin finali olan 21 Eylül Cumartesi günü maNga, Forum İstanbul'da hayranlarına muhteşem bir konser verecek. Forum İstanbul'un birincisi olan yetenek, Türkiye'nin en sevilen gruplarından maNga ile birlikte bu konserde sahneye çıkarak binlerce kişinin önünde düet yapma ve yeteneğini tüm Türkiye'ye gösterme fırsatı yakalayacak.

Gençlerin sevgilisi maNga ayrıca, Forum İstanbul'da konser öncesi 10 hayranıyla bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Forum İstanbul'a gelerek bu heyecana ortak olun; maNga ile sahneye çıkma fırsatı yakalayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Forum İstanbul'da İşte Şimdi Sahne Senin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement