Göç Oyunu Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Kültür Sanat

Göç Oyunu Büyük İlgi Gördü

Göç Oyunu Büyük İlgi Gördü

Usta oyuncu Hasan Özer, İstanbul Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) 'inde Göç adlı tiyatro oyunuyla büyük beğeni aldı.

24.06.2014 16:28

Mayıs ayında Prömiyeri Diyarbakır Cahit Sıtkı Tarancı Gösteri Merkezi'nde yapılan 'Göç' adlı oyun turnelerle devam ediyor.

6 kişilik oyuncu kadrosuyla izleyenleri güldürürken düşündüren Hasan Özer, "Daha önceki gösterimi tek kişilik Stand up olarak günlük yaşantılardan skeçlerle örnekler vermeye çalıştım. Yazmış olduğum Göç Oyunu, Duru Tiyatrosu Oyuncularından Başak Akan'ın yönetiminde 10 kişilik bir ekiple gerçekleştirdik. Buradan bizlere kapılarını açan İstanbul Beşiktaş Kültür Merkezine teşekkür ediyorum. Bu oyunumla, insanların ev, iş ve okul gibi yaşamın değişik alanlarında karşılaştıkları sorunlara karşı ürettikleri mazeret ve çözümleri aktarmaya çalıştım. Adana, Batman, Mardin ve diğer ilerimizde turnelerle bu oyunumuzu sergilemeye devam edeceğiz. Aynı zamanda bu oyunun gösterimleri devam ederken bir yandan da yazmış olduğum AŞK adlı oyunumuzun çalışmalarına da başlamış bulunmaktayım. Bu tamamen komedi oyunumuzda da aşk nedir, gerçekten aşıkmıyız, aşk olmadan nasıl bir hayat sürdürürüz. Dünden günümüze aşk gibi konularla halkımızın karşısına çıkmayı düşünüyoruz" dedi.

Yazıp yönettiği oyunların bir özeliğinin de tamamen ücretsiz oluşu olduğunu belirten Özer, amaçlarının tiyatroyu halkla buluşturmak olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement