Harika Nazlı Şöhret ile Sertifikalı Acces Bars Eğitimi - Son Dakika
Kültür Sanat

Harika Nazlı Şöhret ile Sertifikalı Acces Bars Eğitimi

Harika Nazlı Şöhret ile Sertifikalı Acces Bars Eğitimi

Acces Bars Yaşamımızda anlam yüklediğimiz, önem verdiğimiz şeyler beynimizde depolanır ve duygularımız, düşüncelerimiz ve hislerimiz bir elektrik yükü oluştururlar.

01.03.2017 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acces Bars

Yaşamımızda anlam yüklediğimiz, önem verdiğimiz şeyler beynimizde depolanır ve duygularımız, düşüncelerimiz ve hislerimiz bir elektrik yükü oluştururlar. Bu elektrik yükü başımızda yer alan belirli noktalarda birikir. Bars çalışması ile amaçlanan, o noktalara enerji vererek orada oluşmuş manyetik alanı serbest bırakmaktır.

Şifa, zaman, umut, farkındalık, yaratıcılık, güç, yaşlanma, cinsellik, para v.s. ile ilgili düşünceleri, fikirleri, inançları ve kararları depolayan 32 enerjetik elektrik şarj noktalarında tıkanan enerjinin akışı sağlanınca, blokajlar çözülmeye başlar.

Bars seansı sırasında beyin dalgaları yavaşlar, çocukluktan gelen davranış biçimleri, inanç sistemleri ve bakış açıları temizlendikten sonra, hayatınızda daha çok " Var" olabilmeye "An'da" kalabilmeye başlarsınız. Yani, geçmişinizi geleceğinize yansıtmadan, tam anlamıyla geleceğinizdeki olasılıkları, kısaca hayatınızı değiştirebilirsiniz.

Hayatınıza ne tür katkılar sağlar;

Zihin ve bedendeki gerilimi yok eder.

Günlük yaşamın getirdiği stresi azaltır.

Yaşamın üzüntülerini en aza indirir.

Aşırı kızgınlık ve öfke eğilimlerini azaltır.

Öfke, yorgunluk, tükenmişlik gibi duygular tarafından vücudunuzda oluşturulmuş blokajları çözer.

Duygusal iniş çıkışları yatıştırarak daha dengeli bir ruh hali içinde olmanızı sağlar.

Depresyonu ortadan kaldırarak neşeyi yaşamınıza geri döndürür.

Korkularınızın, fobilerinizin, endişelerinizin giderilmesini sağlar.

Enerjiyi arttırırken yıpranmayı azaltır.

Bedenin yaşlanma hızını azaltır.

Yıkıcı düşünceleri kökünden söküp atar.

Kafanızın içinde sürekli konuşup duran gereksiz düşünce diyaloglarını susturur.

Huzur, güven ve iyi hal duyguları yaratır.

Hem rahatlamış, hem de enerjik hissetmenizi sağlar.

Hamilelikte kolay, rahat ve sakin doğum sağlar.

Çocuklarda ve gençlerde sınav öncesi sıkıntı ve endişelerin giderilmesini temin eder.

Kendiniz ve diğer kişiler için zihninizde daha geniş bir kabullenme ortamı yaratmanızı sağlar. Bu kabullenme duygusu sayesinde ilişkilerde düzelme sağlanır.

Kendinize koyduğunuz kısıtlamaları ortadan kaldırır, böylelikle hayatınızın her alanında daha fazla olasılığa yer açmanıza olanak verir ve fırsatları kendinize çekmenizi sağlar.

Kendiniz için şu an kullandığınız enerjiden, daha fazlasını kullanmanızı sağlar.

Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite Bozukluğu ( ADHD ) gibi öğrenmeyi güçleştiren durumların aşılmasında yardımcı olur.

Artan odaklanma, mantık yürütme, problem çözme, hayattan daha fazla keyif alma, işlerin daha kolay yürütülmesi, daha fazla kapasite ve fiziksel yetenek, artan farkındalık ve ruhsal gelişme sağlar.

-Bu eğitimde; bilinçaltının temizlenmesi ile ilgili sözlü süreçleri deneyimliyor ve başımızda yer alan 32 Enerjetik Noktanın yerlerini farklı görsel yöntemler kullanarak öğreniyoruz.

-6 saat süren dersler esnasında her katılımcı 2 kez Access The Bars™ Seansı almakta ve 2 kez Access The Bars™ Seansı vermektedir.

-İngilizce yazılmış ve Türkçe çevirisi yapılan kitaplar konunun iyice anlaşılmasına yardımcı olacak şekilde düzenlenmiştir.

Sertifikalandırılacak olan bu eğitimin alınması ile birlikte siz de access bars uygulayıcı olmaya hak kazanırsınız.

Katilim ücreti: 640 TL.

2. kez katilacaklar icin ucret: 320 TL.

3.kez katılacaklar için ücret 320 TL

ÖNEMLİ***

*15 yaş ve altındaki katılımcıların dünyanın her yerindeki seminerlere katılımı ÜCRETSİZdir.

*16-17 yaş arası katılımcılar ise %50 indirimli yani 320 TL olarak katılabilirler.

SERTİFİKA: Eğitim sonunda Uluslararası geçerliliği olan "Access Bars Uygulayıcı Sertifikası" verilir.

**Bu eğitimi birinci kez aldığınızda "Access Bars Uygulayıcısı" olur ve seans yapabilirsiniz; farklı eğitmenlerden ikinci ve üçüncü kez aldığınızda Uygulayıcılar yetiştiren bir "Access Bars Eğitmeni" olursunuz.

Etkinliklerimiz randevuludur. Çalışmalar 8 kişi ile sınırlı olduğundan,kesin kaydınızı 28 Şubat 2017 Salı akşamına kadar 300 TL ön ödeme ile Yapı Kredi Bankası -NİL TAVELLİ -IBAN-TR85 0006 7010 0000 0071 6065 87 nolu hesaba yatırılmasını rica ederiz.

Randevularınız ve sorularınız için Berna Boğaç ile irtibata geçebilirsiniz.

berna@zihinvebeden.com

0532 617 0545

Nil Tavelli

nil@zihinvebeden.com

0532 295 62 48

Zihin ve Beden Danışmanlık Akademi

İncirli Cad. Sinan Ap. No: 43 Daire: 13 Bakırköy/ İstanbul

0212 466 4141

info@zihinvebeden.com

Kurumumuzda yapılan eğitimler ve uygulamalarda teşhis veya tedavi uygulanmamaktadır. Web Sayfamızda bulunan bilgiler hiç bir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılamaz. Tanı ve tedavi, mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir. Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlarınız için lütfen önce doktorunuza danışınız.

Harika Nazlı Şöhret Kimdir...

İstanbul'da doğdum, 20 yaşında Eczacılık Fakültesini bitirdim. Serbest eczacılık yaparken PETEK KİTAMURA'DAN Reiki egitimleri aldmı. Kendi içsel yeteneklerini açığa çıkardım. Rüyalarımın yol göstermesiyle Beki İkala Erikli'den Melek Koçluğu ve regresyon eğitimlerini tamamladım. Ganj Akademiden Hülya Kavuzlu'dan Kuantum ve Nlp Yaşam Koçluğu, Hasan Yalkın EFT eğitimi, Belma Yener'den Ho'ponopono eğitimleri çıktığım yolda donanımımı perçinledi.Canan Bekdik 'ten Acces bars egitimi aldım. Yoga, nefes, aile dizilimi çalışmalarına katıldım. 15 yıldır insanların içindeki en yüksek potansiyeli çıkarma, kendi özüne ulaşma, hastalıkları şifalandırma çalışmaları yapmaktayım. 11/11/2014 yılında GOA yayınlarından Hayatım Ben Harika AYŞE YILDIZ kitabım yayınlandı. Seminer, workshop çalışmalarında kendi özümüze ulaşma,kendimizi bilme çalışmalarını yapmaktayım. Bu çalışmalarımda,seans,reiki,kuantum-nlp koçlugu,regresyon,acces bars,psişik okuma,melek rehberligini kullanmaktayım.Canan Bekdik 'ten Acces Bars egitimi alarak,daha hızlı şifa için uygulamalar yapıp,egitimlerini veriyorum.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Harika Nazlı Şöhret ile Sertifikalı Acces Bars Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji ürünlerini ekrana taşıyan 'Oyunbozan' belgeseli 'Gökbey' bölümüyle izleyiciyle buluşuyor
    17:17 Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji ürünlerini ekrana taşıyan 'Oyunbozan' belgeseli 'Gökbey' bölümüyle izleyiciyle buluşuyor

    TRT Belgesel'de yayınlanan 'Oyunbozan' belgeselinin dördüncü bölümü olan 'Gökbey', Türk Silahlı Kuvvetleri'nin genel maksat helikopteri olan 'Gökbey'in üretim sürecini ve testlerini anlatıyor. Belgeselde, helikopterin çift motorlu ve tek motorlu test süreçleri grafikler, animasyonlar ve görüntüler eşliğinde izlenebilecek.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak
    16:35 Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak

    CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine siyaseti bıraktığını açıklayan Onur Akın, CHP mitinginde şarkılar söyleyecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü'nün konuşacağı mitingde Onur Akın sahne alacak. Daha önce siyasette vefa görmediğini belirten sanatçı, 2009 yılından bu yana CHP için beste yapmıştı.

  • Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'ndan Hüseyin Güntaş Kütüphanesine 5 Bin Kitap Bağışı
    16:33 Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'ndan Hüseyin Güntaş Kütüphanesine 5 Bin Kitap Bağışı

    Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen kitap bağışı kampanyasında toplanan 5 bin kitap, Hüseyin Güntaş Kütüphanesine bağışlandı. Jandarma personeli tarafından toplanan kitaplar, gençler ve kitapseverlere hizmet veren kütüphaneye katkı sağlamak amacıyla bağışlandı.

  • Sermiyan Midyat, Midyat'ta düzenlenen söyleşiye katıldı
    16:25 Sermiyan Midyat, Midyat'ta düzenlenen söyleşiye katıldı

    Oyuncu Sermiyan Midyat, Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Midyat ilçesinde bulunmaktan memnuniyetini dile getiren Midyat, Ağustos ayında çekimlerine başlayacağı 'Hükümet Adam' filminin galasını da ilçede yapacağını belirtti. Söyleşinin sonunda hayranlarıyla fotoğraf çektiren Midyat, programda müzik grubu da sahne aldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kahraman Tazeoğlu ve Grup Yürüyüşü ile Ramazan etkinlikleri düzenledi
    15:50 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kahraman Tazeoğlu ve Grup Yürüyüşü ile Ramazan etkinlikleri düzenledi

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi kapsamında yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu ve Grup Yürüyüşü Diyarbakırlılarla buluşturdu. Etkinliklerde Tazeoğlu şiirlerini seslendirirken, Grup Yürüyüş ise sevilen ezgilerini sundu. Program, plaket takdimleriyle sona erdi.

  • Giresun'da Kütüphane Haftası Kutlamaları
    15:39 Giresun'da Kütüphane Haftası Kutlamaları

    Giresun'un Espiye ilçesinde düzenlenen '60. Kütüphane Haftası' törenle kutlandı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki Gezici Kütüphane'de gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ve vatandaşlar kitap okuma etkinliğiyle bir araya geldi. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı, en çok kitap okuyanlara ödül verdi.

  • Niğde'de öğrencilerden duygusal sergi: Gazze'deki çocukları resmettiler
    15:30 Niğde'de öğrencilerden duygusal sergi: Gazze'deki çocukları resmettiler

    Niğde'de İsrail'in Gazze'deki katliamlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen resim sergisinde, Gazzeli çocuklara yönelik yapılan zulmün anlatıldığı 46 resim yer aldı. Sergi, Filistin meselesinin kamuoyunda zinde tutulması gerektiğine dikkat çekmek ve zulme dur demek amacıyla hayata geçirildi.

  • Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı
    15:23 Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı

    Edirne Belediyesi ile Edirne Pazarcılar Odası arasında kentteki pazar yerlerinin işletilmesine ilişkin protokol imzalandı. Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni protokolün hazırlandığını ve tüm sebze meyve pazarlarının düzeninden odanın sorumlu olacağını belirtti. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Gürkan, açılışı geciken Cumartesi Pazarı hakkında da bilgi verdi. Edirne Pazarcılar Odası Başkanı Şeref Hasır ise Gürkan'a teşekkür etti. Ayrıca, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleceğin Yazarları Projesi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


Advertisement