İstanbul'u Hatırlamak Konferansı - Son Dakika
Kültür Sanat

İstanbul'u Hatırlamak Konferansı

İstanbul\'u Hatırlamak Konferansı

12. İstanbul Bienali Etkinlikleri, 26-27 Kasım 2010 Tarihlerinde Düzenlenecek "İstanbul'u Hatırlamak" Başlıklı Konferansla Başlıyor

23.11.2010 00:17

12. İstanbul Bienali etkinlikleri, 26-27 Kasım 2010 tarihlerinde düzenlenecek "İstanbul'u Hatırlamak" başlıklı konferansla başlıyor.

İstanbul Bienali'nin tarihine odaklanan "İstanbul'u Hatırlamak" başlıklı konferans, İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültür Yönetimi Bölümü'nün işbirliğiyle Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü'nde, 26 Kasım Cuma ve 27 Kasım Cumartesi günleri, 09.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Konferansa, 12. İstanbul Bienali eş küratörleri Adriano Pedrosa ve Jens Hoffmann'ın yanı sıra geçmiş İstanbul Bienallerinin küratörleri Beral Madra, Vasıf Kortun, René Block, Paolo Colombo, Yuko Hasegawa, Dan Cameron, Hou Hanru ve küratör kolektifi WHW (What, How and for Whom) da katılacak.

İki gün sürecek konferansta her oturum sonunda, İstanbul Bienali'ne katılmış ve gelişimine tanıklık etmiş sanatçılardan Sarkis, Ayşe Erkmen, Gülsün Karamustafa ve Ali Kazma küratörlerin sunumlarına karşılık düşüncelerini ifade edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İstanbul'u Hatırlamak Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement