Kandıra Belediyesi Klarnet Gecesi 2 Programı Düzenledi - Son Dakika
Kültür Sanat

Kandıra Belediyesi Klarnet Gecesi 2 Programı Düzenledi

Kandıra Belediyesi Klarnet Gecesi 2 Programı Düzenledi

Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen Klarnet Gecesi 2 Programı, Kandıra Kent Meydanı'nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Adnan Turan, geceye katılan sanatçılara teşekkür etti ve Türkan Kandıralı'ya çalışmalarından dolayı özel bir teşekkürde bulundu. Programda TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Ayşe Taş ve klarnet sanatçısı Türkan Kandıralı sahne aldı. Program, vatandaşların çiftetelli oynamasıyla sona erdi.

09.09.2023 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kandıra Belediyesi tarafından Klarnet Gecesi 2 Programı düzenlendi.

Kandıra Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen programda konuşan Belediye Başkanı Adnan Turan, geceye katılan sanatçılara teşekkür etti.

Klarnet sanatçısı Türkan Kandıralı'ya çalışmalarından dolayı teşekkür eden Turan, "Türkan ağabeyimiz, bize bazı hayallerinden bahsetti. Bu hayalleri gerçekleştirmek için birlikte yola çıktık. İlkini Kerpe'deki Gün Batımı Konseri ile yaptık. İnşallah bundan sonra da Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eyleyesin, programlarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından sahneye TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Ayşe Taş çıktı.

Daha sonra klarnet sanatçısı Türkan Kandıralı, Mustafa Kandıralı'nın torunu Özgür Eren ile Öznur Çelikkan ve Oktay Yıldırım sahne aldı.

Program, vatandaşların çiftetelli oynamasıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kandıra Belediyesi Klarnet Gecesi 2 Programı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement