Kocaeli Kitap Fuarı'na Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'dan destek - Son Dakika
Kültür Sanat

Kocaeli Kitap Fuarı'na Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'dan destek

Kocaeli Kitap Fuarı\'na Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın\'dan destek

Kocaeli Kitap Fuarı'nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, gençlerin okuma alışkanlığını desteklediğini belirterek, fuarın gençlerin hayal güçlerini genişletmek ve bilgiye açılan kapıları aralamak için harika bir fırsat olduğunu söyledi.

13.10.2023 12:18  Güncelleme: 12:19

Kocaeli Kitap Fuarı'nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Kocaeli Kitap Fuarının asıl sahipleri gençlerimizdir. Çocuklarımız ve gençlerimiz okumanın büyülü dünyasını keşfeden, yeni fikirlerle büyüyen geleceğin liderleri olacaktır" dedi.

Bu yıl 13'üncü kez kapılarını açan Kocaeli Kitap Fuarı'nın en dikkat çeken ziyaretçileri çocuklar ve gençler olmaya devam ediyor. Türkiye'nin en ünlü yazarları ve yayınevlerinin katıldığı dev organizasyona gelen öğrencilerle ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen çocuklarla ve gençlerle sohbet etti.

Büyükakın, "Kocaeli Kitap Fuarının asıl sahipleri gençlerimizdir. Çocuklarımız ve gençlerimiz, okumanın büyülü dünyasını keşfeden, yeni fikirlerle büyüyen geleceğin liderleri olacaktır. 13. Kocaeli Kitap Fuarı gençlerimizin hayal güçlerini genişletmek ve bilgiye açılan kapıları aralamak için harika bir fırsattır" dedi.

Türkiye'de bir marka haline gelen ve bu yıl 13'üncü kez kapılarını açan Kocaeli Kitap Fuarına herkesi beklediğini de ifade eden Başkan Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi'nde 390 yayınevi ve 450 yazarın yer aldığı, 750'yi aşkın etkinliğin gerçekleştiğinin altını çizdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Kocaeli Kitap Fuarı'na Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'dan destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement