Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığı Müsteşarı Valmir Aziri'nin İstanbul'da Resim Sergisi - Son Dakika
Kültür Sanat

Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığı Müsteşarı Valmir Aziri'nin İstanbul'da Resim Sergisi

Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığı Müsteşarı Valmir Aziri\'nin İstanbul\'da Resim Sergisi

Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığı Müsteşarı ve ressam Valmir Aziri'nin 'Ad Astra Istanbul Edition' adlı resim sergisi, İstanbul'da sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışına, serginin danışmanlığını yapan müzeci Salih Doğan'ın yanı sıra Türkiye'deki Kuzey Makedonya topluluğundan isimler ve sanatseverler katıldı. Aziri, Türkiye'de resim çalışmalarını sergilemekten memnuniyet duyduğunu belirtirken, sergideki eserlerini evren ve kainattaki gözlemlerinden edindiği intibalar sonucu özel olarak İstanbul sergisi için hazırladığını vurguladı.

10.08.2023 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığı Müsteşarı ve ressam Valmir Aziri'nin resim sergisi, "Ad Astra Istanbul Edition", İstanbul'da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Taksim'deki Kuzey Makedonya Kültür Merkezi'ndeki açılışa, serginin danışmanlığını yapan müzeci Salih Doğan'ın yanı sıra Türkiye'deki Kuzey Makedonya topluluğundan isimler ve sanatseverler katıldı.

Açılışta konukları Türkçe selamlayan Aziri, resim çalışmalarını Türkiye'de sergilemekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Yağlı boya tablolardan oluşan 18 eserine sergide yer veren sanatçı, sergideki eserlerini, evren ve kainattaki gözlemlerinden edindiği intibalar sonucu, İstanbul sergisine özel yaptığının altını çizdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığı Müsteşarı Valmir Aziri'nin İstanbul'da Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement