Neşet Ertaş'ın anma programında Funda Arar ve İsmail Altunsaray sahne alacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Kültür Sanat

Neşet Ertaş'ın anma programında Funda Arar ve İsmail Altunsaray sahne alacak

Neşet Ertaş\'ın anma programında Funda Arar ve İsmail Altunsaray sahne alacak
27.09.2023 09:59

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Neşet Ertaş'ın vefatının 11. yılında düzenlenecek anma programında ünlü sanatçılar Funda Arar ve İsmail Altunsaray'ı sahneye çıkaracak. Program, 29 Eylül Cuma günü saat 19.00'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek ve Neşet Ertaş'ın sevilen türküleri seslendirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vefatının 11. yıl dönümünde büyük halk ozanı Neşet Ertaş için anma programı düzenliyor. 29 Eylül Cuma günü saat 19.00'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek gecede, ünlü sanatçı Funda Arar ve İsmail Altunsaray sahne alacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, büyük halk ozanı Neşet Ertaş'ı vefatının 11. yılında konser programıyla anacak.

Atatürk Spor Salonu'nda 29 Eylül Cuma günü saat 19.00'da başlayacak anma programında ünlü sanatçı Funda Arar ile İsmail Altunsaray usta ozanın en sevilen türkülerini yorumlayacak.

FUNDA ARAR SAHNE ALACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kırşehirliler Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenecek anma programında "Bozkırın Tezenesi" olarak da bilinen kendine has üslubu ile halkın gönlünde taht kuran büyük halk ozanı Neşet Ertaş'ın sevilen türkülerini ünlü sanatçılar seslendirecek.

Gecede sahne alacak Funda Arar ile İsmail Altunsaray ve Kırşehirli mahalli sanatçılar Başkentlilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Neşet Ertaş'ın anma programında Funda Arar ve İsmail Altunsaray sahne alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement