Rock'n Dark'tan Muhteşem Final! - Son Dakika
Kültür Sanat

Rock'n Dark'tan Muhteşem Final!

Rock\'n Dark\'tan Muhteşem Final!

Duman, Melis Danişmend ve TNK'nin de sahne aldığı finalde Ahali, jüri üyeleri ve seyircilerin oylarıyla Rock'n Dark 5'in birincisi oldu.

04.06.2012 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MKüzik yarışması Rock'n Dark 5'in finali İstanbul Küçükçiftlikpark'ta gerçekleşti.

Efes Dark tarafından düzenlenen Rock'n Dark Müzik Yarışması 5'in final heyacanı Küçükçiftlik Park'ta yaşandı. Bu yıl 8 ilde gerçekleştirilen bölge finalleri sonrasında büyük finale katılmayı hak kazanan 3 amatör gruptan Adana bölge finali birincisi Ahali jüri ve Küçükçiftlikpark'taki katılımcıların oylarıyla birinci seçildi.

Rock'n Dark'ın büyük ödülleri sahiplerini buldu

Bu yılın Rock'n Dark birincisi Ahali'nin bir şarkısı dijital single olarak piyasaya çıkacak ve çıkış şarkısının video klibi çekilerek Dream TV'de yayınlanacak. İkinci olan Ozan Buğra Kaya ise Macaristan'da gerçekleştirilen ve dünyanın en önemli uluslararası rock müzik festivallerinden "Sziget"i izleme fırsatını yakaladı. Gecede üçüncü seçilen Neva da, kendi şehri olan İstanbul'da bir yıllık stüdyo kullanım hakkı elde etti.

Rock'n Dark katılımcıları Duman, Melis Danişmend ve TNK ile coştu!

Organizasyonunu Gece Production'ın yaptığı ve Rock FM tarafından canlı yayınlanan Rock'n Dark 5 büyük finalinde katılımcılar, rock müziğin en sevilen isimlerinden Duman, Melis Danişmend ve TNK'nin konserleri ile çoştu. Finalde Rock'n Dark'ın eski birincilerinden Batı Yakası ve Sade'nin de sahne aldığı büyük finalde seyirciler video oyunları, langırt, tişört boyama, dart ve tırmanma duvarı gibi birçok aktivite ile keyifli saatler geçirdi. Büyük finalde ayrıca Mehmet Turgut'un objektifinden birbirinden ünlü rock yıldızlarının fotoğraflarından oluşan ve Efes Dark sponsorluğunda yapılan "Rock'n Frame" sergisi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Rock'n Dark 5 müzükseverleri bir araya getirdi.

Rock'n Dark 5'te bu yıl 320 amatör grup değerlendirildi. İlki 27 Ocak'ta Ankara'da başlayan bölge finalleri sırasıyla Eskişehir, İstanbul, Adana, Antalya, İzmir, Bursa ve Konya'da gerçekleştirildi. Bölge finallerinde mor ve ötesi, Gripin ve Model gibi Rock müziğin önemli grupları müzikseverlerle biraraya geldi. Amatör grupların performansları; Müzik yapımcısı Selim Serezli, müzik prodüktörü Haluk Kurosman, Dream TV Genel Yayın Yönetmeni Şafak Ongan, Rock FM Yayın Direktörü Metehan Mert Çakır, Hürriyet Gazetesi müzik yazarı Barış Akpolat, menajer Can Sertoğlu, Gece Yolcuları grubunun solisti Edis İlhan, müzisyen ve yazar Melis Danişmend tarafından değerlendirildi. Rock'n Dark 5 kapsamında düzenlenen tüm etkinlikler Dream TV'de yayınlanan özel programlarla Türkiye'nin dört bir yanındaki müzikseverlere ulaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Rock'n Dark'tan Muhteşem Final! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement