Şehirde Çocuk Sesleri - Son Dakika
Kültür Sanat

Şehirde Çocuk Sesleri

Şehirde Çocuk Sesleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi şehir tiyatrosu, kasım ayında çocukları en güzel oyunlarıyla eğlendirecek.

01.11.2011 08:12

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sanat sezonunda çocuk oyunlarıyla da dikkatleri çekiyor. 'Güliver Devler Ülkesinde', 'Kuş Bakışı' ve 'Karagöz Dadım Olsana' oyunları, Şehir Tiyatrosu sanatçıları tarafından Kasım ayı boyunca çocuklar için sahnelenecek.

Yeni sezonu, William Shakespeare'in klasiklerinden biri olan 'Macbeth' ile açan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocukları da en güzel oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. Jonathan Swift'in öyküsünden sahneye uyarlanan 'Güliver Devler Ülkesinde' 6 yaş ve üzeri çocuklara, eğlenceli bir 40 dakika yaşatacak. 5 yaş ve üzerindeki çocuklar için sahnelenen 'Kuş Bakışı' da çocuklara dostluk kavramı üzerine yeni bir bakış açısı kazandıracak. Şehir Tiyatrosu'nun bir başka özel oyunu da 'Karagöz Dadım Olsa' adını taşıyor. 4 yaş ve üzerindeki çocuklara hitap eden gölge oyunu, Karagöz ve kısa süreliğine bakıcılık yaptığı çocuklar arasında geçen eğlenceli diyalogları gözler önüne seriyor.

'Güliver Devler Ülkesi'nde Tayyare Kültür Merkezi'nde, 'Kuş Bakışı' Çocuk Sanat Evi'nde ve 'Karagöz Dadım Olsana' oyunu da Karagöz Müzesi'nde seyirciyle buluşuyor.

Oyunlarla ilgili detaylı bilgiye ve programlara www.bursasehirtiyatrosu.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Şehirde Çocuk Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement