Senem Tekinkoca'nın yeni romanı " Çalıntı Kalp " - Son Dakika
Kültür Sanat

Senem Tekinkoca'nın yeni romanı " Çalıntı Kalp "

Senem Tekinkoca\'nın yeni romanı " Çalıntı Kalp "

Sen gittiğinden beri senin kalbinle neler yaşadığımın hikâyesinden bahsediyorum hiç durmadan. Biraz daha yaşa diye ... Ne de olsa bu kalp ikimizin ! "

30.09.2016 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci - Yazar Senem Tekinkoca'nın yeni romanı"Çalıntı Kalp", Ekim ayında okuyucu ile buluşacak. Postiga Yayınları'ndan çıkacak olan Çalıntı Kalp ; günlük hayatın içinde kalbimizi ne kadar yıprattığımız , yorduğumuz ve tükettiğimiz üzerine , polisiye anlatımla kurgulanmış bir hesaplaşma romanı.

İLK POLİSİYE ROMAN ÇALINTI KALP 1 EKİM'DE RAFLARDA OLACAK

Gökay Türkyılmaz'ın genel yayın yönetmenliğini üstlendiği kitabın yayın koordinatörlüğünü Burçin Çelik , editörlüğünü ise Recep Usta yaptı. Kapak tasarımı Gözde Dimdik , sayfa tasarımı ise Ceyda Çakıcı Baş imzasını taşıyor.

HAYATTA KAÇ KEZ KALBİNİZİN PEŞİNE DÜŞEBİLİRSİNİZ ?

Kalp nakli geçiren genç bir kadın olan Leyla Zarif , Üsküdar'daki bir caminin bahçesindeki eski mezarlardan birini kazarak kalbini arar. Dedektif Çetin bu olayı çözmek için eski bir dosyayı yeniden açmaya karar verir. Ve olaylar onu bir yıl öncesine , Süreyya Operası'ndaki bir geceye götürür. Operada sahnelenen Abdülaziz'in Valsi eserinde Londra'dan kaçırılan tarihi bir el yazması kullanılmaktadır. Suriye ve Irak savaşı sonrası , Londra ve New York'a kaçırılan eserleri müzelerden ve koleksiyonerlerden çalarak yeniden doğu topraklarına getirmek için uğraşan tarihi eser kaçakçısı bir imam , o gece operanın kulisinde ciltli bir defterle her şeyi açığa çıkaracakken silahlar patlar. Böylece Leyla Zarif'in , Dedektif Çetin'in , polis memuru Nejat'ın , cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Roza Perityan'ın , Beyrutlu kalp cerrahı Rauf Hamedi'nin , İmam Şizam'ın ve Rasim'in hayatları tuhaf bir zamanın içinde birbiriyle kesişir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Senem Tekinkoca'nın yeni romanı ' Çalıntı Kalp ' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement