Sixpence None The Richer Geliyor! - Son Dakika
Kültür Sanat

Sixpence None The Richer Geliyor!

Sixpence None The Richer Geliyor!

90'lar gençliğinin hafızasında yer eden "Kiss Me", "There She Goes" ve Don't Dream It's Over" parçalarıyla Grammy adaylıkları kazanan Sixpence None The Richer, GNL Entertainment organizasyonuyla ilk defa Türkiye'de...

13.04.2012 13:00  Güncelleme: 15:25

Müzik türlerinin sınırlarını zorlayan, modern müzik anlayışı ile dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan efsanevi grup Sixpence None The Richer, GNL Entertainment organizasyonu sponsorluğunda ilk defa Türkiye'ye geliyor. Efsanevi grup, Number One Group sponsorluğunda 25 Nisan'da İstanbul ve 26 Nisan'da Ankara Jolly Joker sahnesinde vereceği konserlerle, Türkiye'deki hayranları ile buluşacak.

Uzun bir aradan sonra 2012 baharında çıkaracakları yeni albümleri öncesi GNL Entertainment organizasyonuyla Türkiye'de sahne alacak olan Sixpence None The Richer, yepyeni şarkıları ve sıradışı sahne şovlarını İstanbul ve Ankara Jolly Joker'de müzik severlere sunacak.

Sixpence None The Richer biletleri; Biletix internet sitesinden, gişelerden ve İstanbul - Ankara için etkinlik mekanı kapısından temin edilebilir. Organizasyonun resmi medya sponsorluğunu, Number One FM ve Number One TV üstlendi.

video 2278 /video

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kültür Sanat Sixpence None The Richer Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement