Uluslararası Bursa Festivali Karsu Konseriyle Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Uluslararası Bursa Festivali Karsu Konseriyle Başladı

Uluslararası Bursa Festivali Karsu Konseriyle Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen 61. Uluslararası Bursa Festivali, şarkıcı Karsu'nun konseriyle başladı. Festivalin açılışında Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ile sahne alan Karsu, sevilen şarkılarını Bursalı müzikseverlerle buluşturdu. Gecenin sonunda Karsu ve orkestranın performansı uzun süre alkışlandı.

15.07.2023 01:03

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 61'incisi düzenlenen "Uluslararası Bursa Festivali" şarkıcı Karsu konseri ile başladı.

Reşat Oyal Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen festivalin açılışında Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ile Karsu sahne aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın açılış konuşmasının ardından başlayan festivalde sponsor olan iş insanlarına plaket takdim edildi.

Gecede performans sergileyen şarkıcı Karsu, sevilen şarkılarını Bursalı müzikseverler ile seslendirdi.

Karsu "Bırak Beni Böyle", "Siyah" ve "Hatırla Sevgili" gibi şarkıları kendine özgü sesi ve yorumuyla seslendirirken, müzikseverlerden tam not aldı.

Gecenin sonunda Karsu ve Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası'nın performansı sanatseverler tarafından uzun süre alkışlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Uluslararası Bursa Festivali Karsu Konseriyle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement