Ümraniye Belediyesi Yazfest 2023 Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Ümraniye Belediyesi Yazfest 2023 Başladı

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Yazfest 2023 etkinlikleri başladı. Ekin Uzunlar ve Sinan Akçıl konserleriyle renkli bir başlangıç yapıldı.

02.09.2023 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye'de YAZFEST 2023 heyecanı başladı

İSTANBUL - Ümraniye Belediyesi, Yazfest kapılarını bir kez daha müzikseverlere açtı. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Yazfest, Ekin Uzunlar ve Sinan Akçıl konserleriyle başladı.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Yazfest 2023 etkinlikleri başladı. Halk konserleri, DJ performansları gibi etkinliklerin yer aldığı Yazfest 2023'ün ilk gününde Türk müziğinin sevilen isimleri Ekin Uzunlar ve Sinan Akçıl Ümraniyelilerle bir araya geldi. Binlerce kişi Karadeniz ve Pop müziklerle coştu. Renkli ve görsel şölenlerin oluştuğu konsere binlerce Ümraniyeli katıldı. Başkan İsmet Yıldırım da konsere katılarak, Ekin Uzunlar ve Sinan Akçıl'a çiçek takdiminde bulundu. Konserde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi sanatsal kültürel etkinliklere ağırlık vereceklerinin mesajını verdi. Festival yarın Cengiz Kurtoğlu konseriyle devam edecek.

Ümraniye Belediyesi Yazfest 2023 Başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Ümraniye Belediyesi Yazfest 2023 Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement