Adriana Lima ve Metin Hara'nın İlişkisi Dünya Magazin Gündemine Bomba Gibi Düştü - Son Dakika
Magazin

Adriana Lima ve Metin Hara'nın İlişkisi Dünya Magazin Gündemine Bomba Gibi Düştü

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile Metin Hara'nın aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin aşkları dünya basınına da konu oldu.

12.07.2017 11:59  Güncelleme: 12:20

Victoria Secret meleklerinden Adriana Lima'nın Türk yazar Metin Hara ile ilişkiye başlaması Türkiye'de milli gurur haline geldi. Çift dünyada bile magazin gündeminin konusu oldu.

İNGİLİZ BASINI BODRUM'DA ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARI KULLANDI

Başta İngiliz Daily Mail gazetesi olmak üzere birçok yayın organı çiftin Bodrum'da çekilen fotoğraflarını yayınladı. Lima'nın bundan iki ay önce beyzbol oyuncusu Julian Edelman ile yaşadığı ilişkiyi hatırlatan gazete, ünlü modelin 29 Mayıs'ta yaptığı sosyal medya paylaşımının ardından yeni ilişkisinin ortaya çıktığını ifade etti.


"BEN KENDİMLE EVLİYİM"

Adriana Lima, 29 Mayıs'ta yaptığı paylaşımda "Kendi hayatım ve mutluluğum için çaba harcıyorum. Ben kendimle evliyim" diye yazmıştı.


KİMİ İLİŞKİYİ ONAYLADI, KİMİ YERDİ

Adriana Lima'nın Metin Hara ile ilişkisi büyük bir şaşkınlık yarattı. Lima'nın seçimi hayranları için bir sürpriz oldu. Yabancı magazin okurları arasında da tartışmaya yol açtı. Bazıları "Harika. Şimdi Türkiye'ye taşın Adriana" derken bazıları da Adriana Lima'nın dış görünüş yerine iyi işleyen bir beyne ve karaktere önem verdiğini belirtip mutluluklar diledi.



Adriana Lima ve Metin Hara\'nın İlişkisi Dünya Magazin Gündemine Bomba Gibi Düştü

Son Dakika Magazin Adriana Lima ve Metin Hara'nın İlişkisi Dünya Magazin Gündemine Bomba Gibi Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement