Adriana 'Türkler'i Seveceksin' Demişti - Son Dakika
Magazin

Adriana 'Türkler'i Seveceksin' Demişti

Adriana \'Türkler\'i Seveceksin\' Demişti

Antalya'da podyuma çıkan Victoria's Secret mankeni Erin Heatherton: Adriana Lima bana Türkiye'yi çok anlattı.

11.06.2012 06:03

Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da Victoria's Secret mankeni Erin Heatherton da podyuma çıktı. Aslında defilede Adriana Lima yer alacaktı ama ünlü manken hamileliği nedeniyle gelemeyince, yerine yakın dostu olan 23 yaşındaki ABD'li Heatherton'ı gönderdi. Ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile yaşadığı ilişkiyle adından söz ettiren Heatherton, Victoria's Secret meleklerinin dünyasını ve Türkiye gözlemlerini GÜNAYDIN'dan Yusuf İzel'e anlattı:

Güzellik tabii ki önemli ama aslına bakarsanız karakter daha da önemli. İnsanları farklı ve özel kılan şey budur çünkü. çok

ÇALIŞMAK GEREK

Bence her şeyin başı şanstır çünkü ben keşfedildim. Eğer keşfedilmemiş olsaydım bugün geldiğim noktada olamazdım. Ama biliniyor olmamı sağlayan şey kesinlikle çalışmaktır. Mesleğe başladığım ilk günlerde küçüktüm, iş anlamında zayıftım, bugünkü gibi yürüyemiyordum bile. Kendimi geliştirip böylesine zor bir görevi göğüsleyebilmek hep çalışmanın getirileridir.

Victoria's Secret meleği olmak en başta ekstra bir sorumluluk. Çünkü Victoria en iyilerin yeri. O, hep en iyilerle çalışmak istediği için devamlı kendini geliştirmek, çalışmak zorundasın. Keyifli yanı ise çok eğlenceli bir ortamda çalışıyor olmak.

Biz sürekli seyahat eden, yorucu olsa bile eğlenceli şekilde çalışan bir ekibiz. Aramıza yeni katılanları sevgi ve coşkuyla karşılar, iyi anlaşır ve sistematik şekilde çalışırız.

KUSURSUZ ETKİNLİK

Mankenliğe devam edeceğim. Bu işin devamının da yaştan çok benimle ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.

Ben modelliği düşünmüyordum ama bir gün model oldum. Hollywood'u düşünmüyorum şu anda ama bu tarz bir teklif gelirse orasını bilemem.

Aslında genç kızlar, güzel olmak için mankenliği tercih edebilir ama bence önemli olan bu değil; sevdiğiniz, kendinizi iyi hissettiğiniz işi yapmalısınız.

Adriana bana Türkiye'yi çok anlattı. Çok sık gelip gittiği bir ülke olduğu için burayı çok iyi tanıyor. Bana hep "Git, gör, çok seveceksin" dedi. Özellikle insanların sıcaklığından söz etmişti. Anlattığı gibi insanlar çok sıcak ve ilgili. Bu arada tatma imkanı bulduğum yemekleriniz de enfesti. Dosso Dossi ise müthiş bir etkinlik, organizasyon ise kusursuz işledi. Yoğun programım nedeniyle fazla kalamayacağım ama bu kadar ilgi ve sevgi dolu insanla tanışmak büyük ayrıcalıktı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Adriana 'Türkler'i Seveceksin' Demişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement