Alanya, Yeni Yıla Mustafa Ceceli ile Girdi - Son Dakika
Magazin

Alanya, Yeni Yıla Mustafa Ceceli ile Girdi

Alanya, Yeni Yıla Mustafa Ceceli ile Girdi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen yeni yıl partisine 'Afrodit' olarak tanınan Banu Alkan ve pop müzik sanatçısı Mustafa Ceceli katıldı.

01.01.2012 10:02

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen yeni yıl partisine 'Afrodit' olarak tanınan Banu Alkan ve pop müzik sanatçısı Mustafa Ceceli katıldı.

Mustafa Ceceli, Kargıcak Beldesi'ndeki Gold City Turizm Kompleksi'nde sahneye çıktı. Ceceli'yi Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan ve bazı belde belediye başkanları da dinledi. Söylediği hareketli şarkılarla hayranlarını coşturan Ceceli, konserinde duygusal şarkılara da yer verdi. Kadın hayranlarının sahne önünde büyük ilgi gösterdiği Ceceli, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Özellikle genç kızlar Mustafa Ceceli ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Saatler yeni yılın ilk dakikasını gösterdiğinde havai fişek gösterileri başladı. Konukların yeni yılını kutlayan Ceceli, herkes için sağlıklı bir yıl diledi.

ALKAN'A BÜYÜK İLGİ

First Class Hotel'deki yılbaşı programında sahneye çıkan Banu Alkan, uzun kırmızı elbisesiyle sahneye çıktı. Bir anda etrafı sevenlerince kuşatılan Alkan, uzun süre kamera ve cep telefonlarına poz verdi. Saat 23.30'te sahneye çıkan Alkan, yoğun ilgiyle karşılaştı. Masaları dolaşan Alkan, kendisini dinlemeye gelenlerin yeni yılını kutladı. Gece geç saatlere kadar süren eğlenceye katılanlar, Alkan'ın söylediği şarkılara oynayarak ve dans ederek eşlik etti.

Alanya'daki yabancılar da bar, disko ve restoranlarda düzenlenen eğlence programlarıyla yeni yılı kutladı. İlçede yerleşik yaşayan Ruslar, yeni yılı Rusya saatine göre kutladı. Türkiye saati ile 22.00'de yeni yılı kutlayan Ruslar, gecede doyasıya eğlendi. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Alanya, Yeni Yıla Mustafa Ceceli ile Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement