Altın Kelebek'te ödül alan Kerem Bürsin, sahnede Türkçe konuşmakta zorlandı - Son Dakika
Magazin

Altın Kelebek'te ödül alan Kerem Bürsin, sahnede Türkçe konuşmakta zorlandı

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu ödülünü kazanan Kerem Bürsin, konuşmasını Türkçe ve İngilizce yapmaya çalışırken cümleleri toparlamakta zorlandı. Peş peş "Okey" diyen oyuncunun konuşamaması tepki çekti.

04.12.2023 09:37  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Ya Çok Seversen dizisinde başrol oynayan Kerem Bürsin, dün akşam düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu Ödülü'nü aldı. Konuşma yapmak için sahneye çıkan Bürsin, Türkçe ve İngilizce konuşmaya çalışınca cümleleri toparlayamadı.

TÜRKÇE KONUŞMAYA ÇALIŞIRKEN ZORLANDI

Ödülünü güzel oyuncu Melis Sezen'in elinden alan Kerem Bürsin, konuşmasında "Okey okey, alright. Beni bu ödüle layık gördüğünüz için teşekkür ederim" diyerek yapım ekibine ve partnerine teşekkür etti. Bürsin'in konuşmaya başlarken sürekli İngilizce kelimeler söylemesi ve duraksaması da tepki çekti. Oyuncunun konuşmasını yarı İngilizce yarı Türkçe yapmasının ardından sunucu Cem Davran da İngilizce konuşarak tebrik etti.

Altın Kelebek'te ödül alan Kerem Bürsin, sahnede konuşamadı

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA, KEREM BÜRSİN'İN TAKLİDİNİ YAPTI

Gecede, Güldür Güldür Show "En İyi Komedi Dizisi" ödülünü kazandı. Ödülü almak için sahneye çıkan ekipten Rüştü Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu güldürdü. Kerem Bürsin'in sesini ve konuşmasını "Okey okey all right, the man" gibi İngilizce kelimeler söyleyerek taklit eden Onur Atilla son olarak, "Benim İngilizcem bu kadar" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Altın Kelebek'te ödül alan Kerem Bürsin, sahnede konuşamadı

KEREM BÜRSİN'E TEPKİ

Kerem Bürsin'in konuşması kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Konuşamadığı için tepki çeken Bürsin'e "Türkçe konuşamayan bir aktör", "Sanki Oscar ödülü almış gibi" ve "Türkçe kelimelerle arası bozuk" yorumları yapıldı.

İşte yorumlardan bazıları...

Altın Kelebek'te ödül alan Kerem Bürsin, sahnede konuşamadı
Altın Kelebek'te ödül alan Kerem Bürsin, sahnede konuşamadı
Altın Kelebek\'te ödül alan Kerem Bürsin, sahnede Türkçe konuşmakta zorlandı

Son Dakika Magazin Altın Kelebek'te ödül alan Kerem Bürsin, sahnede Türkçe konuşmakta zorlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement