Anne 8. Bölümünde Şule, Melek'i Kaçırıyor! Anne 8. Bölümde Neler Oldu? - Son Dakika
Magazin

Anne 8. Bölümünde Şule, Melek'i Kaçırıyor! Anne 8. Bölümde Neler Oldu?

Anne 8. bölümü dün akşam Star TV ekranlarındaydı. İzleyiciler, 9. bölüm fragmanını heyecanla beklemeye koyuldu. Peki Anne dizisi 8. bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar.

14.12.2016 15:09  Güncelleme: 15:31

Anne 8. bölümünde Şule ve Zeynep'in 'Melek' savaşı sürüyor. En sonunda Şule'nin canına tak etti ve Melek'i kaçırmaya karar verdi. Melek'in haykırışları dün akşam yürekleri sızlattı. İzleyiciler şimdi heyecanla 9. bölüm fragmanını bekliyor.

ANNE 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni bölümde Zeynep, bir süredir hayatında olan Gönül'ün gerçek annesi olduğunu öğrenir ve ne hissedeceğini bilemez. En zor zamanında yanında olan Gönül ile büyük bir nefret duyduğu annesi arasında gidip gelmektedir. Nefreti ağır basar ve sonunda Turna'yı da alarak yeni evlerine taşınır. Zeynep'in gerçekleri öğrendiğinden habersiz olan Gönül, kızının gerçekleri öğrendiğini anladığında ise köşeye sıkıştır. Zeynep'in hesap sormaları karşısında hiçbir şey yapamaz, çünkü gerçekleri anlatıp onun canını daha da fazla yakmak istemez. Zeynep, öğrendiği şeyi Cahide ile paylaşınca olaylar iyice karışır. Alevlenen tartışmanın sonucu özellikle Gönül için çok ağır olur. Anne dizisinin yeni bölümünde Şule cephesinde ise Melek'in sözlerinin etkisi sürmektedir. Küçük kızının söylediklerini unutmaya çalışan Şule, acısını yok saymaya çalışsa da bunu başaramaz. Cengiz'in hoyrat tavrı ve acılı geçmişiyle savaşmaktan yorulan Şule, İstanbul'u terk etmeye karar verir. Ancak Cengiz'den kurtulması sandığı kadar kolay olmayacaktır.

ANNE 9. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANIYOR? ANNE 9. BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Anne 9. bölüm fragmanı cuma-pazar günleri arası çıkmaktadır. Anne 9. bölümü salı akşamı 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Anne 8. Bölümünde Şule, Melek\'i Kaçırıyor! Anne 8. Bölümde Neler Oldu?

Son Dakika Magazin Anne 8. Bölümünde Şule, Melek'i Kaçırıyor! Anne 8. Bölümde Neler Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement