ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri erken final yapacak - Son Dakika
Magazin

ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri erken final yapacak

Başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Tilbe Saran, Halil Babür ve Arif Pişkin'in yer aldığı ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri, düşük reytingler nedeniyle 3. bölümle final yapacak.

02.04.2024 15:58  Güncelleme: 16:06

Başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Tilbe Saran, Halil Babür ve Arif Pişkin'in yer aldığı ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri'nden kötü haber geldi.

KILIÇ VE ELA'NIN HİKAYESİ ANLATILACAKTI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, pazartesi akşamları ekrana gelen Yaban Çiçekleri dizisi güçlü kadrosu ve senaryosuna rağmen reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. 2. bölümü yayınlanan dizinin 3. bölümle final yapmasına karar verildi.

Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu dizi, aşkları çocukken başlayan ama yarım kalan Kılıç ve Ela'nın yeniden karşılaşmasını konu alıyor. Aşklarına gölge düşüren aile sırlarına, aşılmaz gibi görünen tüm engellere rağmen ikili yeni bir sayfa açıp tertemiz bir başlangıç yapıp yapmayacakları merak konusuydu.

ATV'nin yeni dizisi Kan Çiçekleri final yapıyor
ATV'nin yeni dizisi Kan Çiçekleri final yapıyor
ATV'nin yeni dizisi Kan Çiçekleri final yapıyor
ATV'nin yeni dizisi Kan Çiçekleri final yapıyor
ATV\'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri erken final yapacak

Son Dakika Magazin ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri erken final yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hüseyin YILMAZ: fazla bile sürmüş 14 0 Yanıtla
  • Mustafa: Bu ne kardesim? Bütün kanallar 24 saat Dizi yayinliyorlar. Her önüne geleni Dizi Oyuncusu yaptilar, sonra neymis efendim "ben Ünlüyüm" daha sonra karsiniza geci hava atiyorlar. Bunlari yapanda edende biziz lafi, cimi yok. 12 0 Yanıtla

Advertisement