Başak Sayan İkizleri, Objektif Karşısına Geçti! - Son Dakika
Magazin

Başak Sayan İkizleri, Objektif Karşısına Geçti!

Başak Sayan İkizleri, Objektif Karşısına Geçti!

Güzel oyuncu ve yazar Başak Sayan, ikizleri Ares ve Milan ile ilk kez Annelik Sanatı Dergisi için objektif karşısına geçti.

01.08.2017 08:34  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 aylık bebekleri ile birbirinden güzel pozlar veren Sayan, Annelik Sanatı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Elçin Ateş Ersoy'a anneliğe dair çok özel açıklamalarda bulundu.

Ekonomist eşi Murat Vardal ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu Başak Sayan, sabırsızlıkla beklediği ikizler Ares ve Milan'a kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Zor bir hamilelik dönemi geçiren Sayan, hamilelik serüvenini ve anneliğine dair ayrıntıları ilk kez Elçin Ateş Ersoy'a anlattı.

Anneliği kelimelerle anlatmanın mümkün olmadığını söyleyen Başak Sayan, "Hamileliğim zor bir süreçti; ama onları ilk gördüğüm an her şeyin anlamı değişti. Annelik öyle bir aşk ki bunu tarif etmenin hiçbir yolu yok." dedi.

"EVDEKİ İLK GÜNÜMDE BÜTÜN GECE AĞLADIM"

Hamilelik döneminde yaşadığı tatsızlıklar nedeniyle erken doğum yaptığını söyleyen Sayan, "Ares ve Mila premature olarak dünyaya geldi. Çok küçük doğdukları için dört gün küvezde kaldılar. İlk 3-4 gün sudan çıkmış balık gibiydim. Eve gittim ve bütün gece ağladım. Allah'ım biz ne yapacağız bunlarla diye… O kadar küçükler ki tutmaya korkuyorsun." açıklamasında bulundu.

"MURAT'I TANIDIĞIM GÜN ÇOK İYİ BİR BABA OLACAĞINI BİLİYORDUM"

Eşi Murat Vardal'ın çok iyi bir baba olduğunu söyleyen Başak Sayan,"Murat'ın çok iyi bir baba olacağını tanıştığım gün biliyordum. Her şeyleriyle ilgileniyor. Altlarını değiştiriyor mamalarını yediriyor, gazlarını çıkartıyor."dedi.








Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Başak Sayan İkizleri, Objektif Karşısına Geçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement