"Bekaretimi MTV'ye Vereceğim" - Son Dakika
Magazin

"Bekaretimi MTV'ye Vereceğim"

Tüm dünyada 'Gangnam Style' isimli şarkısıyla şöhret olan popçu Psy, MTV'nin şöhreti gittikçe artıyor.

26.10.2012 06:04  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyada 'Gangnam Style' isimli şarkısıyla şöhret olan popçu Psy, MTV'nin 'MTV EMAAvrupa Müzik Ödülleri'nde yarışan isimler arasında...

'En İyi Video' dalında ödül kazanmaya çalışan Psy, 11 Kasım'daki törende de sahne alacak. Ünlü şarkıcı: "İlk defa uluslararası bir ödüle aday oldum ve gene ilk defa tüm dünya seyircisi önünde şarkı söyleyeceğim. Bu nedenle uluslararası bekaretimi MTV EMA'ya vereceğim için çok heyecanlıyım" dedi.

GANGNAM Style şarkısı ve dansıyla dünyayı kasıp kavuran Güney Koreli PSY'nin klibi, Youtube'da 531 milyon kişi tarafından izlendi. İngiltere ve ABD müzik listelerinin 1 ve 2'nci sıralarına yerleşen şarkıyla dansı, Türkiye'de de son haftalarda moda oldu.

AJDAR: O BİR YEL BENSE KASIRGAYIM

Bir süredir sosyal medyada Güney Kore'nin Ajdar'ı benzetmesiyle tartışılan Güney Koreli PSY ve Gangnam Style şarkısını yerli müzik otoriteleriyle Ajdar'ın kendisine soruldu. Ajdar şöyle konuştu:

"Çok başarılı buldum ve takdir ediyorum kendisini. İkimizi kıyaslamaya gelirsek, o benim yanımda bir yel kalır bense kasırga. Aynı destek bana yapılsa onun binlerce katından çok daha güzel bir konseptle tüm dünyayı kasıp kavurabilecek bir sanatçıyım. Onu Güney Kore devleti ve halkı destekliyor. Beni de hem halk hem Türkiye Cumhuriyeti desteklemesi lazım.

Hafif başarı kazanmış sanatçıları hemen benimle kıyaslama yarışına giriyorlar. "Artık yeter" diyorum. Çünkü bu adamın yaptığı hiçbir şeyin benimle alakası yok. Zaten rap yapıyor. Bense pop müzik sanatçısıyım. Onu kendi ülkesinde eleştiriyorlarmış. Neden acaba? Bence kıskançlık.

Eğer benzetilecek bir yön varsa işte buna "Evet" derim. Çünkü beni de kıskandıkları için eleştirdiler. Türkiye'de ve dünyada dans eden diğer sanatçılardan hiçbir farkı yok. Benim dansımı yüz binler taklit ettiği halde daha bir figürünü yakalayamadılar.

Çok şükür ben Gangnam Style'ı yıllar önce Çikita Muz ve Nane şarkılarımla yaptım. O şarkının kopyasını asla yapmam çünkü dünya starıyım. Benim tıklanma rekorlarımı gizliyorlar. İsteklerim yapılmazsa piyasaya dönüş yapmayacağım."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

"Bekaretimi MTV\'ye Vereceğim"
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Bekaretimi MTV'ye Vereceğim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement