Benim Güzel Ailem'de Bu Hafta Neler Olacak? - Son Dakika
Magazin

Benim Güzel Ailem'de Bu Hafta Neler Olacak?

Benim Güzel Ailem\'de Bu Hafta Neler Olacak?

Ferdi'nin intikam planı sonucu yapımcıya 500 bin dolar ödemesi gereken Gökçe, Mahmut'u da öfkelendirir. Ancak Ferdi, ailesinin kendisine güvendiğini öğrenince rahatlar. Aile fertleri, Ferdi'yi temize çıkarmak için planlar yapar. Rasim ise Ferdi'den gizli yapımcıyla görüşür ancak reddedilir. Sina, zeytinliğin tapusunu Damla'ya vereceğini söyler ancak Mahmut buna karşı çıkar. Adnan, para almak için Nedim'den Ferdi'ye para verir ve suçu üstlenmesini ister. Sina'nın yaş gününde müjde verilir: Sina baba oluyor. Adnan'ın duruşmasında ise gerginlikler yaşanır ve beklenmedik kararlar alınır.

21.11.2023 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Benim Güzel Ailem'de bu hafta neler olacak:

Gökçe'nin intikam planı sonucu yapımcıya 500 bin dolar ödemek zorunda olan Ferdi, Mahmut'u da çok öfkelendirir. Ancak bütün ailesinin kendisine güvendiğini öğrenen Ferdi, biraz rahat nefes alır.

Evin etrafını gazeteciler sarmış, Ferdi'nin ihanet haberleri gündem olmuştur. Ferdi'yi temize çıkarmaya kararlı olan aile fertleri, planlar yapar. Adnan, Hollywood yapımcısı kılığına girip Gökçe'yi kandırmaya karar verir.

Rasim ise oğlunun tazminatını ödemek için Ferdi'den gizli yapımcıyla görüşür. Ancak yapımcı, Rasim'in teklifini kabul etmeyip onu adeta odadan kovar.

Sina, zeytinliğin tapusunu Damla'ya vereceğini Mahmut'a söyler ancak Mahmut, bu fikre karşı çıkar.

Nedim'den Ferdi'ye vermek için para alan Adnan, bu parayla dükkan kiralar. Hapse girme tehlikesiyle de karşı karşıya olan Adnan, suçu önce Nedim'den sonra da Ferdi'den üstlenmesini ister.

Sina'nın yaş günü için evde kutlama yapılır. Tam pasta kesimi sırasında Damla, Sina'ya müjdeyi verir: "Aşkım, baba oluyorsun." Sina'nın birden gözleri dolar. Rasim, Canan, herkes ağlar, çok sevinir.

Ertesi gün Adnan'ın duruşmasında ise ortalık karışır. Adnan'ın suçunu Ferdi mahkemede üstlenirken bu kez araya Rasim girer. Mahkemede yaşanan gerginlikler ise beklenmedik kararlara yol açar.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Benim Güzel Ailem'de Bu Hafta Neler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement