Berrak Tüzünataç'tan beslenme tüyoları - Son Dakika
Magazin

Berrak Tüzünataç'tan beslenme tüyoları

Berrak Tüzünataç\'tan beslenme tüyoları

Aslıhan Doğan Turan'ın Youtube kanalındaki programına konuk olan Berrak Tüzünataç programda beslenme alışkanlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özel hayatı ile ilgili konuşan Tüzünataç bir ilişkisinin olmadığını belirtti.

18.11.2021 16:06  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aslıhan Doğan Turan'ın sorularını cevaplayan Berrak Tüzünataç, 2012 yılında New York'a gittiğini ve orada glutensiz beslenme ile tanıştığını söyleyerek o günden bu yana glutensiz beslendiğini itiraf etti.

"İTALYA'DA MAKARNA YERİM, ONUN DIŞINDA YEMEM"

Yakın dostu Özge Özpirinçci'nin 'glutensiz' kelimesini ilk defa kendisinden duyduğunu da belirten Berrak Tüzünataç, "Özge, 'glutensiz' terimini ilk defa benden duymuştur, ülkede ilk beslenme devrimini ben yaptım, çok lezzetli bir makarna benim bedenimden daha değerli değil.

2012 sonlarından itibaren glutensiz besleniyorum, İtalya'ya gitsem tabii ki makarna yerim ancak onun dışında ağzıma sürmem" açıklamasını yaptı.

"İNSAN KENDİNİ İYİ TANIMALI"

Programda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Berrak Tüzünataç, şu an bir ilişkisinin olmadığını söyledi. Moda konusunda da konuşan güzel oyuncu, "İnsan kendini iyi tanımalı, neyi iyi taşıdığını bilmeli, ben yüksek kadın enerjisi olan birisiyim o nedenle aşırı feminen kıyafetlerden uzak dururum" açıklamasını yaptı.

Berrak Tüzünataç kendisini en mutlu eden şeyin anlaşılmak olduğunu belirtirken, kandırıldığını fark ettiği zamanlarda ise çok mutsuz hissettiğini ifade etti.

Son Dakika Magazin Berrak Tüzünataç'tan beslenme tüyoları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement