"Biz de Cerrahpaşa'yı Yönetelim O Zaman!" - Son Dakika
Magazin

"Biz de Cerrahpaşa'yı Yönetelim O Zaman!"

"Biz de Cerrahpaşa\'yı Yönetelim O Zaman!"

Belediyenin tiyatroya müdahalesi için konuşan yönetmen Ragıp Yavuz, "Biz de gidip Cerrahpaşa'yı yönetelim o zaman" dedi.

17.04.2012 06:03

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'na belediyenin müdahalesi, tiyatroculardan sert tepki gördü. Geçtiğimiz cuma günü Şehir Tiyatroları önünde toplanarak, belediyenin aldığı kararı protesto edenler arasında yer alan oyuncular Memet Ali Alabora ve Şebnem Bozoklu ile yönetmenler Ragıp Yavuz ve Orhan Alkaya üzüntülerini dile getirdi.

ALKAYA: AYRILABİLİRİM

'Ateşli Sabır' oyununun yönetmeni Ragıp Yavuz, "Şehir Tiyatroları'nın yönetim kuruluna bürokratlar girecek. Bu uygulama, benim ve arkadaşlarımın gidip Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni yönetmesine benziyor. Biz de Cerrahpaşa'yı yönetelim o zaman" dedi. Oyuncu Memet Ali Alabora da "Sanatçıların yetkilerinin elinden alındığı bu yönetmeliği kabul etmiyoruz" diye konuştu. Şehir Tiyatroları eski genel sanat yönetmeni Orhan Alkaya da "Bu çatı altında 35 yılım geçti. Böyle bir yönetmelikle evim saydığım Şehir Tiyatroları'na hizmet etmeye devam edemem" diyerek ayrılabileceğini söyledi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Biz de Cerrahpaşa'yı Yönetelim O Zaman!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement