Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'yi tanıtmak için yaptıkları çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Hint sinemasının en çok izlenen dizisinin Türkiye'de çekilecek. Dizi ekibi çekimler için bugün İstanbul'a geldi.
THY ait uçakla Mumbai'den gelen Balaji Telefilm'in sahibi Ekta Kapoor ve Bollyood oyuncuları, Atatürk Havalimanı'nda Turizm Bakanlığı görevlileri tarafından çiçeklerle karşıladı.
Ekta Kapoor, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hindistan'da en çok izlenen bir dizide, erkek ve kadın kahramanın Bombay'da evlenerek balayı için İstanbul'a geldiğini ve herkese, 'mistik ve bu güzel atmosferin insanları ve bütün aşıkları bir araya getiren bir romantizme sahip olduğu' mesajını vereceğini söyledi.
Kapoor, Hindistan'da ''Zee Tv'' ve ''Star TV''de gösterilen en çok izlenme oranına sahip ''Kasamsh see'' ve ''kayamath'' dizilerinin Hindistan dışında 132 ayrı ülkede yayınlandığını söyledi.
Kapoor, dizi çekimleri için İstanbul'u tercih etmelerinde bir arkadaşının geçen yıl Türkiye'ye yaptığı tatilden sonra kendisine ''Türkiye Mistik ve modern bir ülke. Bu iki unsuru bir araya getirmiş ilginç bir ülke'' diye övgü dolu sözlerle bahsetmesinin etkili olduğunu ifade etti.
Dizi ekibi, yönetmen, aktör, aktris, kameraman, makyöz ve yardımcılar gibi 41 kişiden oluşuyor.
Ekip, 25 Hazirana kadar Sultanahmet, Kapalı Çarşı- Mısır Çarşısı, Beyazıt, Boğaziçi, Kız Kulesi, Eminönü, Sarayburnu, Haydarpaşa, Ataköy ve Fenerbahçe yat limanları, Galata Kulesi, Haliç, Beyoğlu, Piyer Loti, Zeyrekhane ve Ortaköy'de çekim yapacak.
(TC-RA-ÖK-Y)
Son Dakika › Magazin › Bollywood Yıldızları İstanbul'a Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.