Burcu Kara, Hastane Odasında Doğum Günü Kutladı - Son Dakika
Magazin

Burcu Kara, Hastane Odasında Doğum Günü Kutladı

Burcu Kara, Hastane Odasında Doğum Günü Kutladı

Burcu Kara, sosyal medya hesabında hastane odasından fotoğraf paylaşıp "Benim canım kardeşimin doğum günü. Kutlayamıyoruz sadece dua ediyoruz bu sefer" yazdı.

19.07.2016 12:09  Güncelleme: 15:33

Geride bıraktığımız haziran ayının son günlerinde teyzeliği tadan Burcu Kara, sosyal medya hesabından bu mutlu haberi takipçileriyle paylaşmıştı. Kara, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla kardeşinin doğum gününü kutladı.

ATIFTA BULUNDU

24 Haziran'da doğum yapan kardeşinin yanından bir an olsun ayrılmayan Burcu Kara, hastane odasından yaptığı paylaşımda aynı zamanda Türkiye'nin içinde bulunduğu duruma da atıfta bulundu.

İşte Burcu Kara'nın hastane odasından paylaştığı fotoğraf ve yazdıkları:

"Benim canım kardeşimin doğum günü. Kutlayamıyoruz sadece dua ediyoruz bu sefer. Yeni anne,toparlanmaya çalışıyor minik bebeğiyle. Bir Güneş doğdu ailemize onun vesilesiyle. İnşallah hep birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayatları olur. Bomba ve tank seslerinden uzak, güvenle, huzurla devam edebildikleri bir hayatları. Nice güzel yaşları, doğumgünleri olur hep beraber. İyi ki doğmuşsun kardeşim. Kalbin kadar güzel, hırssız ve sevgi dolu bir ömrün olur inşallah ailenle."


Son Dakika Magazin Burcu Kara, Hastane Odasında Doğum Günü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • doğrucu ayhan: bunu haber yapanın haberciligini seveyim..... 9 0 Yanıtla
  • End: Bize ne.....niye bunu halka maal ediyorsunuz... 5 2 Yanıtla

Advertisement