"Buse'yi öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" diyen Alişan: Sizin gibi düşünmek zorunda değilim - Son Dakika
Magazin

"Buse'yi öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" diyen Alişan: Sizin gibi düşünmek zorunda değilim

Eşi Buse Varol için "Bugün kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" diyen Alişan, gelen tepkilere öfke kustu. Sosyal medya hesabından kendisini eleştirenlere cevap veren Alişan, "İşinize gelmeyince yobaz, geri kafalı oluyor. Ben herkes gibi düşünmek zorunda değilim" ifadelerini kullandı.

11.01.2022 11:53  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde iki çocuğunun annesi Buse Varol ile boşanacağı ileri sürülen Alişan, dün Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı. Haklarında çıkan boşanma haberlerini yalanlayan şarkıcı, oyuncu eşi hakkında çarpıcı açıklamalar yapınca tepki çekti.

"BU ZAMANA KADAR ÖPÜŞMEDİĞİ İÇİN BUSE'Yİ SEÇTİM"

Alişan, Arto'nun "Eşinin bir dizide öpüşme rolü olsa izin verir misin?" sorusu üzerine "Zaten bugüne kadar öpüşmediği için seçtim Buse'yi" dedi. Bu açıklamasıyla kısa sürede gündem olan Alişan'a tepki yağdı.

"HERKES BENİM GİBİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL"

Gelen tepkilerden sonra Twitter hesabından paylaşım yaparak ateş püsküren Alişan, "Benim hayat felsefem, benim kriterlerim, benim hayat görüşüm, benim hayatım. İşinize gelince demokrasi var işinize gelmeyince yobaz, geri kafalı, kıro! Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil, ben de herkes gibi düşünmek, yaşamak zorunda değilim" ifadelerini kullandı.

'Buse'yi öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim' diyen Alişan, tepkilere ateş püskürdü
"Buse\'yi öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" diyen Alişan: Sizin gibi düşünmek zorunda değilim

Son Dakika Magazin 'Buse'yi öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim' diyen Alişan: Sizin gibi düşünmek zorunda değilim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement